Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 4/9/2012

L'Agrupació Fotogràfica exposa fotografies sobre la riuada i la nevada del 1962
- Amb motiu del 50è aniversari d'aquests dos successos

Fotografia que forma part de l'exposició "Sant Adrià antic" d'enguany. Foto cedida per l'Agrupació FotogràficaCom és habitual, l’Agrupació Fotogràfica inicia una nova temporada amb exposició més esperada per tots els adrianencs “Sant Adrià antic”. 

Ja fa temps que l’Agrupació fotogràfica es va proposar recuperar imatges antigues de la nostra ciutat. Durant els dies de la Festa major hem fet aquesta exposició com a resultat de la recerca iniciada temps abans i que sempre ha obtingut un gran èxit pel que fa al nombre de visitants de totes les edats. En cadascuna de les edicions hem aconseguit un bon nombre d’imatges inèdites referides a la vida de la nostra ciutat, amb una gran varietat de temes de la vida quotidiana.

Aquest any es compleixen 50 anys de la riuada i la nevada de 1962, per aquest motiu, les seixanta fotografies recullen exclusivament diferents aspectes d’aquests dos successos climatològics que van alterar la vida de la nostra població. Així doncs, aquesta tretzena edició té un títol més específic: “SANT ADRIÀ ANTIC – Riuada i nevada - 50 anys, 1962-2012”.

Volem remarcar que l’exposició ha estat bastida amb imatges de l’arxiu de la nostra Agrupació i de l’Arxiu municipal i que ha estat possible gràcies a la cessió desinteressada de les fotografies per part de diverses persones de la nostra ciutat.

La inauguració tindrà lloc a les 20 hores del dijous dia 6 de setembre de 2012 a la sala d’exposicions “Joan Vila i Plana” de l’Agrupació Fotogràfica Sant Adrià, carrer Dr. Barraquer, 6 baixos.

Emmarcada en els actes de la Festa major, l’exposició es podrà visitar:

dissabte dia 8 de setembre de 19 a 21 hores,

diumenge dia 9 de setembre d’11 a 14 hores,

i, fins el 27 de setembre, de dilluns a dijous de 19 a 21 hores.

 

Fotografia que forma part de l'exposició "Sant Adrià antic" d'enguany. Foto cedida per l'Agrupació FotogràficaFotografia que forma part de l'exposició "Sant Adrià antic" d'enguany. Foto cedida per l'Agrupació FotogràficaFotografia que forma part de l'exposició "Sant Adrià antic" d'enguany. Foto cedida per l'Agrupació FotogràficaFotografia que forma part de l'exposició "Sant Adrià antic" d'enguany. Foto cedida per l'Agrupació FotogràficaFotografia que forma part de l'exposició "Sant Adrià antic" d'enguany. Foto cedida per l'Agrupació Fotogràfica


 | Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala