Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 15/2/2010

Un petit gran concert com a cloenda del Cantaurock 2010
- Rafa Pons, Marwan, Luis Ramiro i Andrés Suárez, els artistes de la nit

Tots els esforços tenen la seva recompensa. I això és el que ha passat a l’equip de persones que hi ha darrere del Cantaurock Solidari 2010. Voluntaris i voluntàries, membres d’associacions, organitzadors, assistents i lluitadors per la causa, tots van poder gaudir ahir de la segona i última part d’aquest festival a Sant Adrià de Besòs.

Rafa Pons, Andrés Suárez, Marwan i Luis Ramiro van oferir un petit –però gran- repertori de cançons seleccionades per l’ocasió. El primer en sortir a l’escenari va ser Marwan, que amb la seva simpatia es va ficar al públic a la butxaca des del primer moment. Va tocar temes com Mi Columpio, Canción a mi padre o El próximo verano, amb un sentiment de profunditat que contrastava amb la distensió dels petits monòlegs entre un tema i un altre.

Marwan va donar pas a Rafa Pons, que tot i la seva lesió a la cama va regalar al públic assistent un repertori més bandarra amb ritmes i lletres que van arribar al públic, un públic que a cada cançó aplaudia com si fos la darrera. Un poco idiota –especialment demanada per Mariajo Garrido, una de les principals emprenedores del festival- , Nieve en la ventana o Rafita Perestroika van ser algunes de les cançons tocades al Cantaurock 2010.  I en tercer lloc va aparèixer Luis Ramiro, que en la línea dels companys anteriors, va connectar de seguida amb els assistents. Relocos y recuerdos, Perfecta –dedicada a una parella del públic- o Tonterías – aquesta, dedicada a les relacions liberals- , van anar endinsant-se en l’ambient íntim del local.

En quart lloc va sortir Andrés Suárez, que va cantar vàries cançons del seu àlbum Maneras de romper una ola. Andrés va tocar temes com Y no te quiero tanto, Visa para un beso i La vi bailar flamenco, entre espelmes, calidesa i aplaudiments. Per molts era la primera vegada que escoltaven a aquest jove cantautor gallec, però va calar igual que els seus tres companys d’escenari, fruit de la seva entrega cap al públic.

Abans de l’actuació final, en la que els quatre convidats van cantar El sitio de mi recreo, es va sortejar una guitarra signada pels quatre cantautors, cedida per Nota Blue. Loles Fuentes, presidenta de Yalah, va llegir el manifest per l’alliberament dels empresonats per la defensa dels drets del poble sahrauí. 

Marwan al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsPúblic assistent al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsMarwan al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsRafa Pons al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsRafa Pons al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsLuis Ramiro al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsLuis Ramiro al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsAndrés Suárez al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsAndrés Suárez al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsSorteig de dues guitarres al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsLoles Fuentes llegint el manifest al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse PallarèsRafa Pons, Luis Ramiro, Marwan i Andrés Suárez  al Cantaurock Solidari 2010. - Foto: Montse Pallarès


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala