Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adri de Bess - 5/7/2012

La final del festival Musicaula des de dins
- El grup adrianenc Club 27 ens explica la seva experincia enriquidora, tot i no guanyar, del concurs de msica a les aules

Els adrianencs Club 27 ens expliquen en primera persona la seva experiència al Festival Musicaula. Foto: Club 27Com en l'últim viatge ens vam llevar molt d'hora, a les 7 sortia l'autobús de l'estació del Nord. Després d'unes quatre hores esgotadores vam arribar a València i van anar a buscar un hostal a prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el nostre escenari.

Un cop instal·lats a un petit hostal però acollidor la nostra propera parada era la gran Ciutat de les Arts i les Ciències. Ens van convocar a totes les bandes a les 15h per fer les proves de so corresponents, que van acabar a les 17:30h, a falta de mitja hora per obrir les portes al gran esdeveniment. Entre prova i prova vam tenir l'honor de conèixer a la resta de músics que tocarien aquella nit, inclosos als dos grups més famosos, els Doctor Pitangú i els Despistaos. També vam conèixer a Re-Set, el grup guanyador de l'any passat i que són de Barcelona.

Sobre les 18h es van obrir les portes de l'esdeveniment, on hi havia diferents patrocinadors amb els seus corresponents estands, però fins les 19:30h no van començar els concerts. Van obrir un grup de Zaragoza que es diu Plaga, després d'aquests, va ser el nostre torn on vam presentar els nostre 4 temes que més ens agraden, els mateixos que ens van portar a la final; “Cadáver Exquisito”, “Terrores Nocturnos”, “Tal vez” i “Telecaster”, aquesta última cançó és la que ens ha representat més des de que vam decidir començar a composar.

Com en les semifinals els companys de Sol música ens van fer una petita entrevista que sortirà durant aquesta setmana i la vinent i publicarem perquè la pugi veure tothom. També sortiran les fotografies oficials que es penjaran a les xarxes socials i a musicaula.com.

Després de la nostre actuació van tocar eQuality (Andalusia), Anonadados (València), Defectos (Madrid) i Los Vizarros (Galicia). Aquests eren els grups que juntament amb los Plaga i nosaltres participàvem al concurs i per tant els aspirants a guanyar. Més tard era el torn de Re-set, Doctor Pitangú i Despistaos, que van allargar l'acte fins a les dues de la matinada.

Només acabar el concert de Despistaos va ser el torn del jurat, però abans el director del festival va donar el discurs que li pertoca. Un cop acabat aquest el director de Sol música, representant del jurat, va donar el veredicte. Els guanyadors del concurs van ser eQuality, provinents de Jaén, Andalusia.

Després de la proclamació dels guanyadors ens vam acomiadar de tots els concursants i de l'organització i vam anar a l'hostal, ja que ens havíem d'aixecar ben d'hora per tornar a agafar l'autobús de tornada.

Per acabar ens agradaria saludar a tots els nostres companys d'escenari d'aquella nit, amb els quals vam compartir moltes experiències i vam aprendre més que mai amb la música. També voldríem agrair a l'organització, especialment a Blanca, que ha sigut el nostre contacte durant tot el concurs i a Fran el director del festival i felicitar-los a tots per la feina tant impecable que realitzen. Moltes gràcies a tots!

 


| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala