Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 20/6/2012

La UBSA finalitza una gran temporada i ja prepara la 2012-2013
- El club adrianenc està immers en les proves de selecció de nous jugadors per l’any vinent.

L'Escola de Bàsquet de la UBSA és un dels puntals de l'entitat adrianenca. Foto: UBSALa temporada 2011-2012 de la Unió Bàsquet Sant Adrià (UBSA) ha estat llarga però molt satisfactòria. En el terreny esportiu, els dos equips sèniors, tant l’A que juga a la Copa Catalunya com el B que ho fa a la Segona Catalana han aconseguit salvar la categoria i defensar de nou la plaça la propera temporada després d’una molt dura promoció, tot i que s’espera més d’ells. “La nostra feina no acaba. Ara comença el treball per reforçar la plantilla amb incorporacions al sènior de Copa Catalunya per aconseguir el màxim nivell, i fer de l’equip de Segona Catalana un viver de jugadors”, comenta el president de la UBSA, Artur Saloni.

Per això ja està obert el periode de proves d’accés a nous jugadors. Tothom qui estigui interessat pot adreçar-se al club a través de la seva pàgina web, www.ubsa.es. Només cal deixar un missatge a la secció de contacte i el club contactarà immediatament amb el jugador. No cal ser de Sant Adrià per a jugar a la UBSA. El club està obert a tots els nens i joves que hi vulguin formar part de l’entitat, siguin o no adrianencs.

Èxits esportius i humans

Però no només els equips sèniors han signat una bona temporada. El júnior 2 va aconseguir arribar a la semifinal del Campionat de Catalunya després d’aconseguir el campionat a la província de Barcelona. I, a nivell individual, dos jugadors del mini, Víctor Sánchez i Òscar Serrano, van aconseguir la medalla de plata amb la selecció catalana als Campionats El júnior 2 va aconseguir arribar a les semifinals del Campionat de Catalunya. Foto: UBSAd’Espanya. En Víctor continuarà al club la propera temporada, evidenciant així el gran futur de l’entitat que basa la seva filosofia en educar persones abans d’esportistes. “El nostre repte és aconseguir que el jugador sigui feliç”, afirma el president.

I tenen molta feina. 22 equips, més l’Escola de Bàsquet. En total 230 nens amb els que es treballa dia a dia per aconseguir mantenir, i si pot ser superar, el gran nivell esportiu assolit pel club adrianenc. “Des de que es va crear l’entitat, fa sis anys, el club ha anat millorant molt el seu nivell esportiu, i la propera temporada volem continuar en el camí de la millora constant”, reconeix Saloni. “La cantera és un treball de llarg recorregut. Per això volem donar contingut esVíctor Sánchez, jugador de la UBSA, va aconseguir la medalla de plata als Campionats d'Espanya jugant amb la selecció catalana. Foto: UBSAportiu i humà al nostre projecte perquè els jugadors no hagin de buscar a fora el que ja tenen a casa”.

L’equip humà que conforma el club creix cada dia més. “Han entrat a la junta uns quants pares més, que treballen de manera voluntària i altruista. Això és molt important per nosaltres, perquè ens dóna un plus de seguretat i de continuitat de cara al futur”. Actualment conformen la junta Artur Saloni com a president, Juan A. Hormigo com a vicepresident, Miguel A. Toro com a secretari, i Josep Vendrell com a tresorer. Els vocals són Toni Arnau, Toño Quintas, Tito Camba, Màrius Tarraga, Albert Arenas, Juanjo Nodar, Manel Díaz, Jaume Odena. A més hi col·laboren Adrià Arnau, Jesís Monge i Pepe Machado.

En aquest moments estan immersos en la fase de configuració dels equips per la propera temporada, una època molt complicada. Especialment perquè hi ha alguns pares que no entenen la filosofia del club. “A un jugador que juga a l’1 li pots dir que la temporada vinent jugarà al 2 perquè jugui més minuts i agafi més nivell i ho entén. Els pares no, ho veuen com un càstig, com que han suspés o han fracasat. Per a nosaltres el fracàs seria dir-li al nano que se’n vagi a casa i no jugui més a bàsquet. El que nosaltres volem és que juguin a aquest esport i no estiguin al carrer. Però els pares, al menys la majoria, no entenen que cada final de temporada hem de fer una resituació esportiva dels nostres jugadors, i que el recorregut del jugador és dels 8 als 18 anys. Tenen deu temporades per fer-se valer, no només una”, explica Saloni.

L’únic que han de tenir clar és que a la UBSA “es tracta amb persones, no només amb jugadors”. I que els valors humans i l’interés comú sempre s’han de respectar.

El darrer Torneig de Bàsquet Infantil Ciutat de Sant Adrià, que organitza la UBSA, va ser tot un èxit. Foto: Armando VillalobosLa junta directiva actual de la UBSA. Foto: UBSA

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala