Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 13 de Desembre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 7/6/2012

Revisió dels valors cadastrals dels béns immobles de Sant Adrià
- L'increment no es durà a terme de cop sinó gradualment durant els propers 10 anys

Revisió dels valors cadastrals dels béns immobles de Sant Adrià.La Direcció General del Cadastre, organisme dependent del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, ha portat a terme una revisió dels valors cadastrals dels béns immobles del municipi. L’última es va fer fa més de 10 anys (l’any 1997) i, per tant, era necessari realitzar un nova revisió, tal i com estableix la llei.

Aquests nous valors entraran en vigor el proper any, en el rebut de l’IBI del 2013. L’increment no es farà de cop sinó gradualment al llarg dels propers 10 anys.

El nou valor cadastral dels immobles serà comunicat a cada propietari mitjançant una notificació de la Direcció General del Cadastre.

Com obtenir la notificació?

El procés serà el següent:

1.Tots els veïns i veïnes del municipi que figurin com a propietaris d’un bé immoble rebran una carta i un tríptic informatiu de la Direcció General del Cadastre amb una clau d’accés a la seva Oficina Virtual per poder descarregar la notificació on figurarà tota la informació relativa al resultat de la revisió respecte dels immobles de la seva propietat. És necessari conservar la carta.

2. A partir d’aquí els ciutadans tenen dues opcions:

La primera, descarregar-se la notificació a través de la seu electrònica del cadastre (https://www.sedecatastro.gob.es), seleccionant l’enllaç “Notificacions de procediments de valoració col·lectiva”, i introduint la clau d’accés que s’especifica a la carta informativa o el DNI electrònic o un altre certificat electrònic reconegut. El termini per descarregar-se la notificació és del 18 de juny al 15 de juliol. Els avantatges d’ aquesta opció són que l’usuari estalvia temps i té més flexibilitat per fer el tràmit, ja que el pot fer qualsevol dia a qualsevol hora i des de casa.

La segona, adreçar-se personalment a l’Ajuntament, a les Gerències del Cadastre (Travessera de Gràcia, 56-58, planta baixa, Barcelona. Telèfon de Línia Directa del Cadastre:  902.37.36.35 ), o als Punts d’Informació Cadastral (PIC) ubicats a les diferents Administracions Públiques. Cal portar la carta i el DNI.

3. Les persones que no rebin la carta amb la clau poden adreçar-se a les oficines municipals o a les Gerències del Cadastre amb el DNI, i se’ls facilitarà la notificació.

 

 


Comentaris

Jose Megias Verges
Si els pisos estan baixant de preu perquè puja l'IBI?
Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala