Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 30/5/2012

Club 27, a les semifinals del Musicaula
- El grup adrianenc ens explica en primera persona la seva participació al festival de música a les aules

El grup de música adrianenc Club 27 ens explica la seva experiència al festival de música Musicaula. Foto: Club 27Tot comença el dissabte 19, ens vam llevar molt d’hora perquè l’autobús directe cap a València sortia a les 7 del matí. Un cop allí vam anar a reservar l’hotel i després vam agafar un altre autobús cap a la seu de la semifinal de les Zones E i F (Catalunya, Balears i València) que estava situada a la localitat del Puig, un poble proper a la capital.

La calor i el sol ens va acompanyar tant dissabte com el diumenge fins a l’hora de tornar.

Al Puig només arribar ja estava muntada l’escenari, que és un automòbil de l’empresa de Red Bull, de la secció de Cultura, que ajuda a les organitzacions musicals de tota Espanya a traslladar els seus escenaris per poder fer concursos o concerts. Allà ens van rebre molt calorosament la resta de grups, que ja havien arribat abans que nosaltres i ens van indicar la situació dels camerinos. Vam parlar amb algun altre grup que hi havia per allí. Tot això passava sobre les 13h del dissabte. Sobre les 16h vam fer la prova de so i més tard vam dinar.

La segona convocatòria de grups, o sigui la prèvia als concerts va ser a les 18h i ja es començaven a notar els nervis entre els grups participants, que es van resoldre molt formalment xerrant emotivament entre tots nosaltres, els quals vam començar a agafar més confiança.

Ens van fer una entrevista abans de pujar a tocar els companys de Sol música i van gravar tots els concerts per poder fer un resum per al concurs que sortirà sobre la primera setmana de juny.El grup de música adrianenc Club 27 ens explica la seva experiència al festival de música Musicaula. Foto: Club 27

Nosaltres, Club 27, vam ser els primers en pujar a l’escenari, sobre les 19:15h, no hi havia un públic abundant, però la gent es va començar a acostar cap a l’escenari des de la primera cançó i es van mantenir fins al final.

El nostre repertori va ser: “Cadàver Exquisito”, “Terrores nocturnos”, “Tal vez” i “Telecaster”.

“Terrores nocturnos” i “Tal vez” era el primer cop que les tocàvem en públic i estàvem nerviosos per saber com sonaria fora del local. “Cadàver Exquisito” ja la portem tocant des de principis d’any i “Telecaster”, la nosta primera cançó i estrenada al novembre de l’any passat. Aquesta última era la cançó que vam presentar a concurs, i per tant la que ens va portar fins allí.

Després de la nostre actuació la resta de grups ens van felicitar per aquesta i a partir d’aquí vam aconseguir una millor relació entre nosaltres. Vam parlar de música amb diferents grups d’estils completament diferents, des del Pop o el Rock passant pel Punk o el Hip-hop i vam aprendre una mica més sobre com la resta de gent entén la música. La resta d’actuacions van ser espectaculars també, tots eren molt bons músics i de molt jove edat.

L’organització va ser molt amable amb nosaltres i ens van estar avituallant amb begudes i menjar durant tota l’estona, volem agrair-els-hi tot el suport queEl grup de música adrianenc Club 27 ens explica la seva experiència al festival de música Musicaula. Foto: Club 27 ens van donar i també l’oportunitat que ens van regalar només portant-nos fins la final.

Va ser una experiència inoblidable que ens va omplir molt com a grup i ens va enriquir com a persones. Després d’aquest festival hem fet molts amics musicals de València i altres d’aquí de Catalunya. Fins i tot se’ns han ofert per anar a tocar alguna que altre vegada amb ells, i fins i tot gravar algun tema junts!

Després d’això tenim més ganes d’anar a tocar a la final i poder donar a sobre l’escenari tot el que hem fet durant més d’un any. Això serà possible si tenim suficients vots de públic/internet i sobretot si l’actuació del Puig els hi va agradar al jurat.

Les votacions via internet començaran al juny, entre l’1 i el 5 i es tanquen el dia 18 aproximadament, llavors sabrem la valoració del jurat i ponderarà un 50% públic (el vot de públic es divideix en 25% de vots al Facebook i 25% de vots en la web) i 50% jurat.

Tot i aquest percentatge tant gran de jurat necessitem molts vots de públic perquè el jurat també vegi que volem i desitgem tocar a la final, per això demanarem efusivament que ens voti tothom de Sant Adrià i altres amics que tinguem i us demanem a vosaltres que també ens ajudeu a aconseguir tots els vots possibles!!

Text: Club 27

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala