Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 11 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 30/5/2012

El PSC aprova el nou Pla de Treball i recull signatures en defensa de l’Escola Bressol
- A la sortida de les escoles i del mercat municipal provisional

Isabel Marcuello i Artur Saloni, durant la presentació del nou Pla de Treball. Foto: PSC Sant AdriàEl passat divendres, 25 de maig, el PSC de Sant Adrià de Besòs va celebrar l'Assemblea d'aprovació del pla de treball. L'asemblea va estar presidida pel regidor municipal Arturo Saloni i va comptar amb la presència de més de 50 militants.

Per inaugurar l'Asemblea la viceprimera secretaria de l'agrupació local i primera tinent d'alcalde Isabel Marcuello va fer l'informe polític. Isabel Marcuello va fer un gran anàlisi polític tractant temes d'actualitat com les pasades eleccions a França, la reforma laboral, les retallades en educació i sanitat, les dificultats del món local i va repassar d'una forma molt acurada l'actualitat política municipal fent arribar de primer mà tota la informació local a tots el presents a l'assemblea. Va remarcar la importància de tornar a recuperar el carrer ja que és la essència dels socialistes, també va dir que cal comprometre's amb sinceritat i tornar a treballar mà a mà amb les entitats; posan't com exemple varies iniciatives que està duent a terme el PSC del Barcelonés Nord amb entitats de la comarca. Per acabar va remarcar la gran tasca que està duent a terme l'equip de govern a petició de l'Alcalde SITO CANGA amb els desnonaments i les participacions preferents on s'està treballant amb el col•legi d'advocats per tal de poder donar assessorament i consell a tots els afectats i estar al seu costat en tot moment.

A continuació va pendre la paraula el secretari d'Organització de l'Agruapació Ricardo Silvestre qui va fer una presentació general del pla de treball. Va agraïr el treball i implicacfió de totes les secretaries i va demar esforç i constància per tal de poder complir tots el objectius del pla de treball. Va destacar que un dels objectius més importants és donar vida a l'agrupació i fer-la molt més oberta i propera tant als militants com a tota la ciutadania de Sant Adrià. Va dir que cal que ens adaptem als nous temps i va demanar esforç per entendre el que la societat ens demana i espera de nosaltres. Per acabar va reflexionar sobre la importància del projecte socialista en un temps on la dreta governa a tot arreu i cada cop més s'està demostrant que el seu model de societat és inviable i autodestructiu, d'aquesta manera els socialistes som més importants que mai.

El PSC de Sant Adrià recollint signatures en defensa de l'Escola Bressol. Foto: PSC Sant AdriàL’activitat del PSC Sant Adrià no acaba aquí, ja que el partit ha realitzat durant la setmana pasada una recollida de signatures en defensa de les Escoles Bressol. Ha recollit les sigantures a les sortides de les escoles durant la setmana i al mercat municipal provisional el dissabte passat.

L'objectiu del PSC és traslladar, aquesta mateixa setmana, totes les signatures recollides a nivell nacional a la Consellera d'Educació del Govern de la Generalitat, Irene Rigau, perquè, s'adoni que aquest és un problema que afecta a moltes famílies i el que cal és reconsiderar aquesta política indiscriminada de retallades que estan practicant els governs del PP a Espanya i de CiU a Catalunya.

Aquest no és un model inventat pel govern d'esquerres, sinó que és fruit d'una iniciativa legislativa popular que va aprovar el Parlament de Catalunya l'any 2004, a instàncies de moltes famílies que aleshores van demanar que les despeses es compartissin a terços. I fruit també d'un procés de recollida de milers de signatures.

Fins l'any passat el cost de les escoles bressol es finançava a parts iguals, famílies, ajuntaments i Generalitat. A dia d'avui, la Conselleria d'Educació encara no ha fixat quina serà la seva aportació pel curs vinent.

El Govern de la Generalitat està trencant els acords presos en el sí del Parlament, i ho està fent unilateralment, indiscriminadament i sense diàleg.

Text: PSC Sant Adrià

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala