Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 22 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 23/5/2012

Els joves socialistes del Barcelonès Nord renoven la seva direcció política
- En el IIIè Congrés de l'organització

Els joves socialistes del Barcelonès Nord renoven la seva direcció política.Foto: JSCLa Joventut Socialista del Barcelonès Nord ha celebrat aquest dissabte el IIIè Congrés de l'organització després del Congrés Nacional de la JSC, tal i com marquen els seus estatuts.

L'inauguració del Congrés va ser a càrrec de l'Álex Pastor, Primer Secretari del PSC de Badalona i ex-Primer Secretari de la JSC del Barcelonès Nord. Pastor va destacar la importància de passar per l'organització juvenil per entendre com funciona la política i va destacar el valor fonamental que va suposar el seu pas per la JSC per consolidar-se com a polític.

Després de la inauguració, el Primer Secretari de la Federació, Hugo Ferrer, va presentar l'informe de gestió on va destacar els principals actes duts a terme durant el mandat de l'executiva sortint: trobada de joves alcaldables, acte metropolità sobre mobilitat, escoles de formació, cine-fòrums, concerts i altres moltes activitats amb un alt contingut polític i formatiu. Aprovat per unanimitat l'informe de gestió, després de les intervencions dels primers secretaris de les 4 agrupacions de la Federació, es va passar a presentar la candidatura de nova executiva.

La nova executiva va ser aprovada en votació secreta en urna pel 100% dels militants de la Federació i està composada pels següents membres:

Primer Secretari: Hugo Ferrer

Viceprimer Secretari: Marc Estudillo

Secretari d’Organització: David Girón

Adjunt a Organització i Secretari de Mobilització: Álvaro Rodilla

Secretari de Formació: Pau Blasco

Secretària d’Acció Política: Judit Cid

Secretari d’Acció Social: Daniel Mulero

Secretària d’Igualtat: Niobe Portero

Secretari de Sociolaboral i Moviments Socials: Maria Duarte

Secretari de Convivència i Nova ciutadania: Ikram Dalouh

Secretària de Comunicació i Acció a la Xarxa: Alexandra López

Secretari d’Associacionisme: Albert Garrit

Adjunt a Associacionisme: Aitor Blanes

 

Les agrupacions també van presentar 5 resolucions sobre ocupació juvenil, educació, economia i Europa, contra la xenofòbia i contra les retallades.

La cloenda del Congrés va ser a càrrec de Jordi Serra, Primer Secretari del PSC Barcelonès Nord, Javi López, Primer Secretari de la JSC i Hugo Ferrer, nou Primer Secretari de la JSC del Barcelonès Nord.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala