Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - Sant Adri de Bess - 17/5/2012

Primera campanya d'asfaltat 2012 a Sant Adri
- Entre d'altres actuacions de millora de la via pblica del municipi

Primera campanya d'asfaltat 2012 a Sant Adrià. Foto: Ajuntament SAEl departament de Via Pública està duent a terme una sèrie d'actuacions a tota la ciutat. D’una banda, s’estan fent petites actuacions que milloren el dia a dia dels veïns i veïnes com ara reparació de voreres en mal estat per l’ús o per incidències en el subsòl, reposició de mobiliari urbà (bancs, papereres, fonts, etc..), senyalització viària, reformes als carrers a fi de facilitar la mobilitat, reposició de tapes de serveis robades, manteniment de clavegueram, neteja de carrers, etc...

També, i com és habitual en aquestes dates, s’ha fet la primera campanya d’asfaltats de l’ any 2012, les actuacions més àmplies s’han concentrat en els següents indrets:

A la cruïlla del c. de Balmes amb el c. de Jovellanos, un punt que es pot considerar l’artèria principal del polígon de Montsolís, ja que es aquí on es produeix l' incorporació dels vehicles ( turismes i molts camions d’alt tonatge ) que provenen tant de la ronda del litoral com de la Nacional –II.

Primera campanya d'asfaltat 2012 a Sant Adrià. Foto: Ajuntament SAAl carrer de Sant Ramon de Penyafort ( a la alçada del número 38 ) on s’ha fet un pas elevat de vianants amb una doble funció: d’una banda, facilitar l’accés de les persones amb mobilitat reduïda al poliesportiu i als camps de futbol del Besòs i, d’altra banda, reduir la velocitat d'alguns vehicles que al incorporar-se al c. de Sant Ramon de Penyafort s’ha detectat que era massa elevada i podia resultar perillosa per a la seguretat dels ciutadans i ciutadanes.

També s’ha portat a terme la campanya pre-estiu de treballs de manteniment del paviment a les zones d’accés a les nostres platges, per tal que es trobin en unes condicions òptimes per a l’arribada del bon temps.

En el marc d’aquesta campanya, i seguint criteris de gestió sostenible i estalvi de costos, tot l'asfalt que s'ha extret de la actuació del c. de Balmes s'ha reaprofitat al solar situat al costat del camp de futbol Ruiz Casado a fi d'aconseguir una superfície drenant que eviti la formació de bassals els dies de pluja. Així, l'Ajuntament s’estalvia en primer lloc, el pagament del cànon d'abocament dels residus generats en el moment d'asfaltar un carrer i, en segon lloc, la necessitat de comprar material petri per a la realització d'una superfície drenant, ja que l'asfalt triturat obtingut dels carrers arranjats té aquesta funció.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala