Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 15 de Desembre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 9/2/2010

Futur enderroc de l'antiga Clínica del Carme
- En el seu lloc es construirà un centre cívic i cultural

Maqueta del futur centre cívic i cultural. Foto: Ajuntament de BadalonaEl dimarts 16 de febrer començaran els treballs de deconstrucció de l’edifici de l’antiga Clínica del Carme situada al carrer Francesc Layret, número 78-82, cantonada amb el carrer de Sant Francesc d’Assís.

Aquesta operació és previst que duri uns dos mesos, aproximadament. Mentre es portin a terme aquests treballs, el carrer de Sant Francesc d’Assís estarà tallat al trànsit de vehicles. Els conductors hauran de seguir el recorregut alternatiu senyalitzat i podran accedir fins al carrer de Francesc Layret, en direcció muntanya, pel carrer del Carme. Tanmateix, es permetrà el pas dels vehicles dels veïns del carrer de Sant Francesc d’Assís per accedir als garatges particulars.

Només en algunes ocasions puntuals al llarg d’aquests dos mesos s’haurà de tallar al trànsit el carrer de Francesc Layret, a causa de la retirada de runa.

Els treballs per enderrocar l’edifici es faran de manera manual en una primera fase. Després es farà servir maquinària lleugera per completar l’operació. El pressupost de projecte per portar a terme l’enderrocament és de 230.965,28 euros.

L’enderrocament d’aquest edifici és el pas previ necessari a l’inici, aquest 2010, de les obres per construir el futur Centre Cívic i Cultural El Carme.

El nou Centre Cívic i Cultural El Carme ha estat concebut com un equipament que oferirà diferents serveis, adreçats a públics diversos (gent gran, joves i nens), amb l’objectiu de convertir-se en un centre de referència per a tota la ciutat. El nou edifici tindrà una planta subterrània, una planta baixa, 4 plantes pis i una planta superior de serveis.

El nou equipament comptarà amb sales per actes i exposicions, espais per a la gent gran, una ludoteca infantil, un espai per a joves amb una sala tecnològica, sales d’estudi, un punt de lectura i un bar.

El nou Centre Cívic i Cultural El Carme ha estat dissenyat per l’estudi Martínez Lapeña-Torres Arquitectos, S.L, un equip d’arquitectes de prestigi. La maqueta del projecte resta exposada a la planta baixa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

El projecte del nou centre serà finançat íntegrament per la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala