Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - Sant Adri de Bess - 19/4/2012

Cinqu aniversari del Centre Comarcal d'Atenci als Animals de Companyia del Barcelons
- Ha acollit en aquest perode de temps 2.209 animals - 1.690 gossos i 519 gats

El Centre Comarcal d’Atenció als Animals de Companyia del Barcelonès celebra el cinquè aniversari. Foto: MSAquest mes d’abril el Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès (CCACC) fa cinc anys que va entrar en funcionament. El CCAAC és propietat del Consell Comarcal del Barcelonès i dóna serveis als Ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. El centre està ubicat al municipi de Badalona i durant aquest període ha atès 2.209 animals (1.690 gossos i 519 gats ), dels que s’han donat en adopció el 52% del total (1.150 animals). També han estat recuperats pels seus propietaris un 26% del total (357 animals) ja que estaven identificats, fet que demostra que els amos dels animals són més conscients de les seves obligacions, com a conseqüència de les campanyes d’identificació dels animals impulsades pels ajuntaments comarcals. Un dels objectius principals del CCAAC és augmentar i fomentar la responsabilitat derivada per la tinença d’aquests animals.

D’entre les activitats impulsades i consolidades en aquest temp, destaca les campanyes per afavorir les adopcions. De manera que el Centre impulsa diferents campanyes de conscienciació: una adreçada a col·lectius específics (famílies nombroses, famílies monoparentals i jubilats) i una altra destinada per què s’acullin els animals de difícil adopció. En aquest cas, concretament, es tracta d’animals que el responsable veterinari del Centre identifica com animals de difícil sortida, bé perquè fa temps que estan en acollida o bé perquè tenen alguna minusvàlua física, que els fa perllongar la seva estada al centre. Aquest últim programa l’anomenem “JO TAMBÉ TINC DRET A SER ESTIMAT”. Les adopcions que es realitzin acollint-se a qualsevol d’aquests programes reben una bonificació del 90% sobre el preu públic tarifat.

El Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès també ha impulsat i manté el Programa de Voluntariat de Persones amb Trastorns Mentals Greus per la cura d’animals domèstics que es desenvolupa en el mateix recinte i el programa de voluntariat amb l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, AFAMMEBAN. També disposa del Programa de Voluntariat i les visites guiades per a escolars i tots aquells col·lectius interessats en conèixer el treball que desenvolupa.

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala