Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 22 de Octubre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 17/4/2012

Badalona participa en el Sal Internacional de Turisme de Catalunya 2012
- Presentada la ruta turstica pel centre histric de la ciutat amb codis QR

L’Oficina de Turisme de Badalona i el Servei d’Informàtica municipal presenten la ruta turística pel centre històric de la ciutat amb codis QR. Foto: Ajuntament de Badalona Badalona tornarà a participar, per dotzè any consecutiu, al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC) que se celebrarà a les instal·lacions de Fira de Barcelona els dies 20, 21 i 22 d’abril.

Badalona participarà al SITC dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, d’uns 800 m2, i que està situat al Palau 1, nivell 0, numero d’estand E507/511 de Fira de Barcelona (entrada per l’avinguda de Maria Cristina i per la plaça d’Espanya).

En el mostrador de Badalona s’hi podrà trobar una àmplia oferta de material turístic propi on es promocionarà el món romà de Badalona. Enguany el Departament de Turisme del consistori badaloní, amb la col·laboració del Museu de Badalona, organitzen un taller per a nens i nenes que porta per nom “Fem un perfum romà” on els participants podran conèixer com era la cura del cos en època romana i els productes d’higiene i cosmètica que utilitzaven. A més també s’hi podrà trobar també informació de la VIII Magna Celebratio, que es celebrarà a Badalona del 26 al 29 d’abril, i de les Festes de Maig 2012.

Ruta turística pel centre històric de Badalona amb codis QR

Com a novetat, aquest any es destacarà la nova forma de realitzar la ruta turística pel centre històric de la ciutat amb codis QR, sigles que corresponen a l’expressió anglesa Quick Response Barcode (codi de resposta ràpida), un sistema que permet emmagatzemar informació mitjançant una mena de codi de barres en dues dimensions.

L’Oficina de Turisme presenta així una nova forma de realitzar la ruta pel centre històric, a través dels telèfons mòbils. Aquesta nova aplicació, impulsada des del Servei d’Informàtica i Tecnologies de la Informació de l’Ajuntament, complementa el servei de visites audioguiades que es va posar en marxa ara fa un any i mig i permet arribar a nous segments de mercat, sobretot a la població més jove.

L’Oficina de Turime i el Servei d’Informàtica i Tecnologies de la Informació han adaptat la imatge i els continguts per aquesta nova modalitat que permetrà descarregar, a través de codis QR, el nom del punt de parada amb una fotografia del lloc, un plànol amb tot l’itinerari a seguir i els continguts en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès).

Aquest codi QR estarà situat en forma de placa a cadascun dels tretze punts de parada que conformen la ruta pel centre històric. Aquestes plaques estan situades a 1,20 metres d’alçada del terra, amb l’objectiu continuar treballant en criteris d’accessibilitat.

L’Oficina de Turisme de Badalona és de les primeres en implementar codis QR a una ruta turística pels carrers de la seva ciutat, facilitant als visitants l’accés a la ruta de forma totalment lliure i autònoma i permetent així conèixer la ciutat quan el visitant ho desitgi.

Segons la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran “l’ús innovador d’aquest suport tecnològic permet donar una imatge positiva d’una ciutat moderna i en constant evolució com és Badalona”.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala