Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 15 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 2/4/2012

Els Talents de la Federació Espanyola de Bàsquet guanyen el Vè Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià
- Es van imposar amb claretat al FC Barcelona Regal per 75 a 49

El combinat de la FEB va guanyar ahir el Vè Torneig Infantil Ciutat de Sant Adirà. Foto: Armando Villalobos El combinat de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) és el campió de la cinquena edició del Torneig Infantil ‘Ciutat de Sant Adrià’ organitzat per la Unió del Bàsquet Sant Adrià (UBSA) aquest cap de setmana al Complex Ricart. La selecció ha aconseguit el títol després de demostrar en la final que no ha tingut rival aquest cap de setmana. Defensivament impecables (gran treball d'Aitor Astigarraga amb 21 de valoració) i en atac recolzant-se en la direcció de Pablo Aldea i els punts de Miguel Ángel Fons i Víctor Moreno, els jugadors dirigits per Israel Puyana s'han imposat al FC Barcelona en un partit decidit des del principi.

Un moment de la final entre el combinat de la FEB i el Barça. Foto: Armando VillalobosQuan Pol Vives anotava els primers punts per al seu equip havien passat gairebé cinc minuts de partit. I és que el FC Barcelona Regal es va trobar amb una defensa pràcticament perfecta que gairebé en cada atac li obligava a realitzar tirs forçats. El combinat de la FEB, malgrat no estar del tot encertat, anava sumant principalment a través de Miguel Ángel Fons i Víctor Moreno. Les diferències començaven a ser preocupants i només un altre triple de Pol Figueras permetia als d'Oscar Orellana sumar. El 6-18 després del primer quart era un fidel reflex del que succeïa a la pista.

En el segon quart una falta antiesportiva a Oriol Tres reduïa la diferència a menys de 10 punts, encara que va ser un mer miratge. L'equip FEB no baixava el seu nivell defensiu i Es van recollir durant el torneig 651 euros a favor de l'l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU), i la Unitat per la Cura Integral de la Malaltia Inflamatòria Intestinal Pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu. Foto: Armando Villalobosper als catalans seguia sent molt difícil sumar. A més, els catalans veien com el combinat U14 encertava des de més enllà de 6’25 per deixar el partit vist per a sentència al descans (40-21).

En la segona meitat no va haver-hi cap gran canvi en tots dos equips. Els U14 de la FEB no baixaven la intensitat mentre que el FC Barcelona Regal, superat per la qualitat dels seus rivals, treballava perquè la diferència, que va arribar a rondar els 30 punts, no fos escandalosa.

Es confirmava el combinat de la FEB com la sensació d'aquesta edició de 2012, aconseguint el títol amb una sensació de superioritat bastant clara. El FC Barcelona Regal, malgrat la decepció de no poder revalidar el títol de 2011, ha practicat un gran joc, sent l'altre equip, a part del campió, que ha donat mostres de superioritat evident durant el Torneig.

Durant el cap de semana es van recollir fons, un total de 651 euros, a favor de l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU), i la Unitat per la Cura Integral de la Malaltia Inflamatòria Intestinal Pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Text: UBSA.es

Un moment del partit entre l'UBSA i el combinat de la FEB. Foto: Armando VillalobosTemps mort de l'equip local. Foto: Armando VillalobosEl nivell de bàsquet durant tot el cap de setmana va ser molt alt. Foto: Armando Villalobos

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala