Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 04 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 28/3/2012

Cap de setmana intens pel PSC i la JSC de Sant Adrià
- Amb la constitució del nou Consell Nacional del partit

Isabel Marcuello, Viceprimera Secretària del PSC Sant Adrià, escollida Membre de la Mesa del Consell Nacional. Foto: PSC Sant AdriàAquest cap de setmana ha tingut lloc la constitució del nou Consell Nacional, després dels processos congresuals a nivell nacional i de federació, i les assemblees locals.

El PSC de Sant Adrià està representat al Consell Nacional amb 4 consellers nacionals, Sito Canga, Isabel Marcuello, i els companys que s'estrenen aquest mandat, Joan Callau i Rosa Villalonga. A més, a la Mesa del Consell Nacional en representació de la Federació del Barcelonès Nord està la companya i viceprimera secretària del PSC Sant Adria, Isabel Marcuello. El Consell Nacional és el màxim òrgan d'expressió del partit entre congressos.

Al Consell Nacional el primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha destacat “el compromís del PSC amb Catalunya”, per estar al costat dels treballadors i dels que ho necessiten. “Ser patriota”, ha dit Navarro, “no és portar una estelada a la solapa; és que els ciutadans es puguin curar sense haver de pagar; és que els nens i les nenes puguin anar a escoles de qualitat; és construir infraestructures; és ser al costat dels Ajuntaments i dels barris”. “Ser patriota és donar oportunitats als aturats i seguretat als treballadors i pensar en la gent que ha de viure amb dignitat”, ha explicat. “I les respostes”, ha continuat, “no són a Reus” (on CDC celebra el seu congrés aquest cap de setmana), “són al carrer Nicaragua i al congrés de la Joventut Socialista que se celebra a Mataró”.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc també el Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya a Mataró. L'informe de gestió es va aprovar amb un 97,4% del vots i Javi López va ser reelegit com a Primer Secretari de la formació jove. En la nova direcció nacional s'incorpora Hugo Ferrer, Primer Secretari de la Joventut Socialista del Barcelonès Nord i Adjunt a Organització del PSC de Sant Adrià, com a secretari d'acció metropolitana i mobilitat.

Text: PSC

 

Notícies Relacionades


Comentaris

JUANLU
a esa señora de negro de la foto le gusta más que a un tonto figurar. no sé como se llama pero solo la veo en foto. quizás es la nueva concejal del barrio del Besós? o eso se comenta en el barrio.
Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala