Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 17 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 27/3/2012

L’UBSA organitza la cinquena edició del seu Torneig Infantil
- Amb la participació dels millors equips a nivell estatal i una selecció dels talents sub-13 de la Federació Espanyola de Bàsquet

L'UBSA organitza aquest cap de setmana el V Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià de bàsquet.La Unió del Bàsquet Sant Adrià (UBSA) organitza aquest cap de setmana la cinquena edició del seu Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià, un dels més prestigiosos de tota Catalunya no només per l’excel·lent organització, sinó pel nivell de joc que es pot gaudir durant els dos dies de torneig.

I no és extrany, ja que si un mira els equips que hi participen podrà veure que hi són presents les canteres dels millors equips de la lliga ACB. El Reial Madrid, l’Esdudiantes, el Banca Cívica de Sevilla, el Power València, el FC Barcelona Regal, el Fiatc Joventut i la UBSA. A més, també hi participarà una selecció de talents U-13 de la Federació Espanyola de Bàsquet.

El Torneig es durà a terme el 31 de març i l’1 d’abril al Complex Ricart de Sant Adrià, entre el poliesportiu i el Polidor.

Els partits començaran el 31 de març, a les 9.15 hores, amb l’enfrontament entre el Power València i el FC Barcelona Regal al Ricart. A la mateixa hora, la UBSA i el Fiatc Joventut s’enfrontaran al Polidor. Els partits continuaran al Ricart (Banca Cívica-Estudiantes a les 11 h.; Fiatc Joventut-Talentos FEB a les 16 h.; i UBSA-Reial Madrid a les 19 h.), i al Polidor (Talentos FEB-Reial Madrid a les 11 h.; Banca Cívica-Power València a les 16 h.; i Barça Regal-Estudiantes a les 17.30 h.).

L’1 d’abril, el Barça-Regal i el Banca Cívica començaran la jornada a les 9.15 h. al Ricart, i l’UBSA i els Talentos FEB a la mateixa hora al Polidor. Els següents partits seran a les 11 hores, el Fiatc Joventut amb el Reial Madrid al Ricard i l’Estudiantes davant el Power València al Polidor.

A partir de les 16 hores començarà la fase final, amb els enfrentaments dels tercers de cada grup (a les 16 h. al Polidor), els quarts classificats (a les 16 h., al Ricart), els segons (a les 17.30 h. al Ricart), i els primers de cada grup (a les 19 h. al Ricart). L’acte de lliurament de premis es durà a terme a les 20.30 hores al Ricart amb la presència d’autoritats municipals i esportives.

L’UBSA, a través del Vè Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià, col•laborarà amb l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU), i amb l’Obra Social Sant Joan de Déu. Durant tot el torneig es donaran a conèixer les malalties inflamatòries intestinals i es recolliran fons per l’ACCU i per la Unitat per la Cura Integral de la Malaltia Inflamatòria Intestinal Pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

A més, el diumenge 1 d’abril, a partir de les 12.30 hores, es portarà a terme el concurs de triples “solidari amb ACCU Catalunya i Sant Joan de Déu”.

 


Comentaris

Miguel Barboso
Gran torneo, grandes equipos y gran organización por lo que veo de UBSA. Muchas felicidades al Club . Ocasiones como está de que vengan estos Clubs y podamos disfrutar del buen juego, no se trae cada dia a mi ciudad. Estoy orgulloso de vivir en San Adrián
Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala