Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 08 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 4/2/2010

Badalona llesta per al Carnestoltes
- La rua a Llefià, els balls i les activitats als mercats municipals, els principals actes

Badalona es vestirà de CarnavalL’Ajuntament de Badalona ja té enllestida la seva programació amb motiu de la celebració del Carnaval 2010 que es realitzarà en diferents espais de la ciutat. Dissabte 13 de febrer, a les 17 hores, s’iniciarà la rua de Carnaval de Llefià que farà el seu recorregut pels carrers principals del barri, i on es premiarà als millors vestits que tinguin formes creatives i enginyoses. A la plaça de La Plana es podrà acompanyar disfressats l’espectacle de gran alçada Funky l’Olla del grup d’animació Vatua l’Olla, que acompanyats per la percussió dels diables Bufons del Foc i els gegants de les escoles Jungfrau, Ventós Mir, Lola Anglada i la Faràndula de Badalona ens conduiran fins a la plaça de la Vila. Un cop allà, petits i grans podreu passar una bona estona de gresca i música amb el grup d’animació Xip Xap. Els més noctàmbuls podran continuar amb els tradicionals balls de Carnaval als pavellons municipals, a la Plana, amb De Noche, i a Llefià, amb Virus. Les dues bandes interpretaran un gran ventall d’èxits internacionals i nacionals. A més d’aquestes activitats hi haurà el Carnaval als Mercats Municipals i als centre cívics de la ciutat.

Aquest és el programa previst per aquests dies.

Dissabte 13 de febrer

XXVIII Rua de Carnaval de Llefià

A les 17 h, al carrer de Pérez Galdós

A ritme de comparsa, infants i adults desfilaran disfressats pels carrers del barri de Llefià. Hi haurà lliurament de premis als millors vestits que tinguin formes creatives i enginyoses. Participa-hi en un itinerari ple de sons, de formes i de colors. Ho organitza la Comissió de Cultura de Llefià.

Recorregut: Pérez Galdós, ronda de Sant Antoni, avinguda del Doctor Bassols i del Marquès de Sant Mori i plaça de Trafalgar.

Cercavila de Carnaval

A les 17.30 h, a la plaça de la Plana

VATUA L’OLLA

Funky l’Olla

Disfressa’t i acompanya l’espectacle de gran alçada Funky l’Olla. Aquesta banda de músics ‘freaks’ de llargues cames, frondoses grenyes i lluents vestits que amb la participació de la percussió dels Bufons de Foc de Badalona i dels gegants de les escoles Jungfrau, Ventós Mir i la Faràndula de Badalona, donaran bon ritme al carnaval i us duran a la plaça de la Vila.

Recorregut: plaça de la Plana, carrers dels Arbres, de la Pietat, de Mar i plaça de la Vila.

Carnaval Infantil

A les 18 h, a la plaça de la Vila

XIP XAP

Que peti la plaça!

Quan arribeu al final del recorregut voldreu Que peti la plaça! per passar una bona estona de gresca i música amb el grup d’animació Xip Xap. Tarda de carnaval per a petits i grans.

Balls de Carnaval

A les 23.30 h, als pavellons de la Plana i de Llefià

DE NOCHE, al pavelló de la Plana (passatge de la Plana, 14-26)

VIRUS, al pavelló de Llefià (Doctor Bassols, 109-119)

Per als més noctàmbuls la festa continuarà amb els balls de Carnaval als pavellons municipals, a la Plana, amb De Noche, i a Llefià, amb Virus. Les dues bandes interpretaran un gran ventall d’èxits internacionals i nacionals.

ALTRES ACTIVITATS

Carnaval als Mercats Municipals

Dijous 11 de febrer

Dijous Gras, al Mercat Municipal de Maignon, Torner i Sant Roc.

Divendres 12 de febrer

al Mercat Municipal de Pomar-Morera, La Salut i Llefià.

Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó

Festa de carnestoltes

Divendres 12 de febrer

Ho organitza: AJ DeMASIAts, CJ KAJA, ESCOLA/ AMPA Lola Anglada

Centre Cívic Can Cabanyes

Carnaval 2010, rua i ball de carnaval

Dissabte 13 de febrer, a les 17 h

Ho organitza: entitats del districte

Centre Cívic La Colina

Històries de terror, disfresses i festa

Divendres, 12 de febrer

Ho organitza: alumnes IES Ventura Gassol

Centre Cívic Morera

Festa de carnaval

Divendres, 12 de febrer, a les 18 h

Ho organitza: Centre Cívic Morera i entitats del districte


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala