Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 04 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 8/3/2012

ICV Sant Adrià inaugura nova seu al Passeig de la Rambleta nº5
- Amb la presència de Joan Herrera, secretari general de la formació

Ahir es va inaugurar la nova seu d'ICV Sant Adrià amb la presència de Joan Herrera. Foto: ICV Sant AdriàIniciativa per Catalunya Verds ha experimentat un important creixement a sant Adrià durant els últims anys, ha estat cada vegada més present en el dia a dia de la ciutat, ha multiplicat els actes, ha triplicat el nombre de simpatitzants i militants, ha incrementat un 50% el suport electoral a les últimes eleccions.

Aquest creixement ha portat a ICV a incrementar les seves necessitats d'espai i és per aquest motiu que ha traslladat la seva seu al passeig de la Rambleta nº5. Aquest nou espai que multiplica per tres l'espai disponible anterior, i que va ser inaugurat aquest dimecres, permetrà oferir un espai on realitzar actes, un espai de gestió multifuncional i un espai de magatzem. Aquesta polivalència ha permès a ICV a més a més optimitzar recursos ja que anteriorment disposava de dos espais independent per acollir tota la seva infraestructura amb la qual cosa millora en eficiència i en costos.

L'assistència de veïns i veïnes, representant d'entitats de Sant Adrià i membres destacats de la directiva d'ICV encapçalats pel propi Joan Herrera va deixar petit l'aforament del nou local.

Joan Herrera, secretari general d'ICV, va destacar el “paper d'una agrupació local com la de Sant Adrià que en aquest temps difícils treballa a peu de carrer per oferir alternatives a les polítiques que ens han portat a la crisi i a les retallades com única via de sortida. Retallades que només afecten a aquells que pitjor ho estan passant”

Gregorio Camacho, president d'ICV Sant Adrià va destacar “com aquesta inauguració no significa haver arribat a una meta sinó ben al contrari és la base a partir de la qual realitzar encara més feina per la ciutat. La nova seu ha de ser l'eina que permeti desenvolupar una tasca més intensa per aconseguir fer de Sant Adrià una ciutat molt millor per a les persones que hi vivim”.

L'acte va tenir el seu moment emotiu quant en recordar la feina feta durant tots aquest anys, es va recordar el fet que fa just una setmana s'ha celebrat els 25 anys de vida d'ICV, que hereva del PSUC ha treballat aquest anys intensament des de l'esquerra i l'ecologisme. D'aquesta manera va fer-se un reconeixement a tres militants que porten tota la vida treballant per millorar Sant Adrià i la societat en general.

Text: ICV Sant Adrià


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala