Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 5/3/2012

Més de 2.000 corredors participen a la primera edició de la Maratest de Badalona
- Els guanyadors van ser Iván Espílez i Elena Hidalgo

El guanyador de la Maratest en categoria masculina va ser Iván Espílez. Foto: MaratestLa primera edició de la Maratest de Badalona ha estat tot un èxit participatiu i organitzatiu. Més de 2.000 participants han ocupat els carrers badalonins en el matí d'aquest diumenge per gaudir d'una carrera-entrenament per a les properes maratons, entre elles les de Barcelona i París. Els primers guanyadors de la prova de 30 quilòmetres han estat l'ilerdenc Iván Espílez (Hinaco Montsó) i Elena Hidalgo (Ripollet Unió Atlètica), mentre que els més ràpids en la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, han estat Martín Martínez (Diputació de Barcelona) i Susana Calvo.

L'ambient festiu ha predominat en una jornada en la qual els atletes, malgrat portar penjat un dorsal, s'han pres aquesta prova com un “tiratge llarg” per preparar els seus propers objectius en marató o en mitja marató. D'aquesta manera, s'han vist nombrosos grups de corredors que han realitzat junts la carrera, especialment al voltant de les sis llebres que han marcat els ritmes objectius diferents en marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h.

El guanyador en la prova masculina en 30km, Iván Espílez, ja ha comandat la carrera des dels primers minuts unint-se als dos primers classificats dels 15km, Martín Martínez i Manuel García, que han recorregut la seva distància a un ritme de 3’30”. En la segona meitat de la prova, Espílez Més d e2.000 corredors van participar a la primera edició de la Maratest de Badalona. Foto: Maratests'ha quedat totalment solament i ha pogut millorar el seu registre per creuar la meta en 1:43.25, a un ritme de 3’27” que li suposaria un temps objectiu en marató de 2:25h. La segona posició ha estat pel director esportiu de la Marató de Barcelona, Ricard Fernández (Canet Race) amb 1:46:31, i la tercera plaça per a l'atleta del Runnersworld Barcelona Juan Manuel Álvarez, que ha signat 1:46.56.

En la prova femenina, Elena Hidalgo ha estat la més ràpida de la jornada amb una marca de 2:17.18. L'esportista del Ripollet Unió Atlètica ha començat una mica més conservadora en la prova i passava pel quilòmetre 5 en segona posició, superada tan sols per Elena Monreal. En el primer terç de la prova, Hidalgo ja s'ha col·locat en primer lloc (46:51) i ja no ho ha abandonat fins a creuar la línia de meta. La segona classificada ha estat Maite Rodríguez (Ekke Lleida) amb 2:23.41 i la tercera plaça del calaix per a Anna Artal amb 2:24.05.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala