Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 27/2/2012

El conseller de Territori i Sostenibilitat anuncia que la redacció del projecte de construcció dels laterals de l’autopista ja està en marxa
- Recoder i Xavier García Albiol van visitar el dissabte el sector on està prevista la construcció de les calçades de la C-31

Lluís Recoder i Xavier Garcia Albiol han visitat aquest dissabte el port de Badalona i el sector on està prevista la construcció de les calçades laterals de la C-31. Foto: Ajuntament de BadalonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, acompanyat per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, han visitat aquest dissabte el port d’aquesta ciutat i la zona on és previst que es desenvolupi el projecte per completar els laterals de l’autopista C-31 d’aquest municipi.

El conseller i l’alcalde han fet aquest recorregut acompanyats pel primer tinent d’alcalde d’Economia i Hisenda, Ramon Riera; pel president del grup municipal de Convergència i Unió i diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Falcó; per la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat i diputada al Parlament de Catalunya, Sònia Egea; pel tercer tinent d’alcalde de Territori, Miguel Jurado; pel regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia; i per altres regidors i responsables municipals i del Govern català.

Durant la visita, el conseller ha anunciat que el Departament té en marxa la redacció del projecte constructiu per completar les calçades laterals de la C-31. El nou tram discorrerà en el costat muntanya, entre la B-500 (avinguda del President Companys) i la Rambla de Sant Joan, incloent el barri de Sant Crist.

Aquesta actuació pemetrà, a més de donar continuïtat al lateral ja existent, millorar la connectivitat i la fluïdesa del trànsit en aquest entorn. El tram que s’impulsa tindrà una longitud d’1,6 quilòmetres i dos carrils unidirecccionals. Es preveu que el projecte estigui redactat l’estiu vinent. Posteriorment, es licitaran els treballs de construcció. La previsió és que que les obres s’executin en dues fases, amb una inversió total estimada de 12 milions d’euros.

Xavier Garcia Albiol ha explicat que la visita d’avui és fruit de la trobada mantinguda fa unes setmanes a la seu del Departament, quan l’alcalde de Badalona i el president del grup municipal de Convergència i Unió i diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Falcó, li van plantejar al conseller Recoder la importància que tenen l’acabament dels laterals de l’autopista i l’ampliació de la concessió d’explotació del port badaloní per al desenvolupament d’aquesta ciutat.

L’alcalde de Badalona ha afirmat que la construcció dels laterals de la C-31 és un projecte molt ambiciós i econòmicament important per a aquesta ciutat. Xavier Garcia Albiol ha afegit que aquest és un projecte prioritari i que veu factible que el seu desenvolupament es pugui portar a terme en dues fases. Pel que fa al port de Badalona, Xavier Garcia Albiol ha explicat que per poder fer viables els projectes que encara s’hi han de desenvolupar és necessari ampliar, com a mínim 15 anys més, la concessió d’explotació del port.

 

 

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala