Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 05 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 8/2/2012

Millores en el parc de Can Solei i Ca l’Arnús de Badalona
- Les intervencions de condicionament i millores del parc continuaran en els propers mesos

El passat desembre es van instal·lar tres taules de pícnic al costat de l'àrea de joc de Ca l'Arnús. Foto: Ajuntament de BadalonaL’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona continuen amb les tasques de condicionament i millora del parc de Can Solei i Ca l’Arnús de Badalona on en els darrers mesos s’han realitzat diverses actuacions. Aquest parc té una superfície de 9,3 hectàrees i constitueix un dels pulmons verds més importants de la ciutat.

Actuacions a Ca l’Arnús

Aquest passat mes de desembre es van instal·lar a Ca l’Arnús tres taules de pícnic al costat de l’àrea de jocs. A més, s’ha fet una millora fisiològica dels arbres del tipus aurons i til·lers del recinte de la casa del llac que ha consistit, entre altres, en la poda del brancatge en mal estat i en una prospecció del sistema radicular amb aire comprimit per netejar-les (airspaid).

També s’han remodelat les escales d’accés al llac; s’ha arreglat la capçalera de talús de la gruta mitjançant col·locació de pedra natural; s’han reforçat les escales que baixen a la gruta i s’ha revisat el nivell d’interceptors per millorar el control d’aigües i evitar-ne així l’erosió. Altres intervencions destacades són l’adequació de les escales laterals de la bassa del carter i la millorar d’algunes baranes del parc.

Actuacions a Can Solei

D’altra banda a Can Solei s’ha millorat el sistema de drenatge de l’esplanada principal i l’eix central del parc, reforçant els interceptors i millorant les connexions de la xarxa de sanejament amb condicionament posterior del paviment. També s’ha col·locat una nova barana en la pineda i s’ha acabat de remodelar el jardí romàntic. Actualment s’estan realitzant tasques d’aportació de terres, instal·lació de reg automàtic i plantacions de reforç.

Cal destacar també la reconstrucció de les escales d’accés al jardí romàntic, mitjançant la construcció amb pedra natural d’esglaons que han fet accessible aquest pas en mig del talús; i la millora de la configuració dels talussos del parc.

S’ha restaurat el mur enrajolat de Can Solei sanejant els mòduls d’enrajolat per evitar despreniments i substituint els mòduls fets malbé, i s’han enderrocat les jardineres del lateral de la casa d’acollida i la replantació dels exemplars en el propi jardí romàntic del parc.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala