Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 15 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 13/1/2012

La nova programació del Teatre Sagarra de Santa Coloma obrirà el 10 de febrer amb Faemino y Cansado
- Altres cares conegudes com Toni Albà, Godoy o José Sacristán passaran per la sala colomenca

Faemino i Cansado obriran la nova programació del Teatre Sagarra el 10 de febrer. El dijous 19 de gener (20.00) tindrà lloc al Teatre Sagarra de Santa Coloma un acte de presentació de la nova programació semestral que oferirà aquest equipament. Els populars humoristes Faemino y Cansado aixecaran el teló el 10 de febrer amb el seu darrer espectacle d’humor surrealista Parecido no es lo mismo.

Després vindran més propostes teatrals de la ma de la companyia de Toni Albà, amb Audiència I-Real (17 de febrer); l’actriu Mariona Casanovas, amb Què hi faig aquí baix si sóc un àngel? (9 de març); José Sacristán, amb Caminando con Antonio Machado (16 de març); Sergi López i Jorge Picó, amb l’espectacle d’humor Livingstone (23 de març); el monologuista Godoy, amb Verás que todo es mentira (13 d’abril); Manel Barceló, amb Els dolents, Shakespeare’s villains (20 d’abril); Marta Marco, Isabel Rocatti i Clara Segura, amb L’espera (10 de maig), i la companyia Abozzi, amb l’espectacle de màgia La asombrosa historia de Mr. Snow.

A més, el Teatre Sagarra s’incorpora per primer cop al cicle Barnasants amb la presentació de La Banda del Polo Norte (25 de febrer), liderada per Òscar Andreu, presentador del programa La competència, de RAC1.

Música, espectacles infantils i teatre local

Pel que fa als musicals, cal citar, entre altres, les actuacions de Murtra Ensemble, amb Viatge a la Lluna (18 de març) i tancarà el programa Operetta del Cor de Teatre.

La programació reincorpora el cicle infantil, amb quatre obres, i la nova versió del teatre local amb Escena Santa Coloma, en què podrem veure les propostes de La Colmena Teatre, Clis, Clis i Nyac, Saudade & Búsqueda Infinita i Lauta i Paralelo Sur.

Cal destacar altres convocatòries d’interès com el concert d’hivern del Patronat pro Aplec i el festival Etnoescena.

Neix el Carnet Sagarra Club, que permet descomptes del 50%

La novetat d’enguany de la programación del Teatre és la posada en funcionament del carnet Sagarra Club, un document personal i intransferible, que permet descomptes del 50% en totes les funcions. També dóna dret a assistir a conferències i assaigs oberts, participar en sortejos i a rebre mensualment les propostes i novetats de la sala, així com presenciar obres de teatre fora de programa.

Les persones interessades a fer-se’n sòcies poden adreçar-se a les taquilles del Teatre amb el DNI, a partir del 27 de gener, els divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores, fins a una hora abans de cada funció. Per obtenir el carnet, s’ha de comprar un mínim d’una entrada per a tres espectacles diferents de la programació estable. Queden exclusos del descompte espectacles de la programación semestral com les representacions infantils, l’Escena Santa Coloma i altres).

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala