Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 15 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 12/1/2012

El Festival internacional de Hip Hop Santako-Chitown arriba el diumenge al Teatre Sagarra
- Destaquen els rapers nord-americans Phillip Morris i Phera i els intèrprets colomencs com Mero i Tube, i Leo El Rus

El rap local estarà representat per Mero i Tube. Foto: lacapsuladeltiempo.comEl proper diumenge 15 de gener (19.00) se celebrarà al Teatre Josep Maria de Sagarra el Larger Than Loco Music, Festival Internacional de Hip Hop Santako-Chitown, en què dos rapers nord-americans i diversos intèrprets colomencs d'aquest gènere musical compartiran micròfon i escenari delectant el públic amb lletres suculentes, de missatge directe i social.

De Chicago, arriba Phillip Morris, una de les veus més destacades en l'àmbit de la cultura hip hop a la ciutat del vent, per presentar el seu últim àlbum Lady Liberty is Wasted (2011). També podrem escoltar temes dels seus àlbums anteriors Instrumentality (2006), The Process of Addiction Has Its Costs (2008) i The Truth Campaign (2010).

També des de Chicago visita el Festival Phera, un artista de gran creativitat, autor de lletres abstractes on la metàfora reivindica la força de cada vers, que presentarà el seu àlbum The Rise i algunes cançons del seu últim treball Pla B Mixtape.

Com artistes locals estaran Mero i Tube que ens presentaran el seu últim treball Nits sense tu, ulleres de sol i altres reflexions, i Leo El Rus, un raper que destaca per la seva lírica directa i eloqüent que reflecteix clarament una base filosòfica i una vocació literària.

Els artistes internacionals del Festival

Phillip Morris arriba a Santa Coloma acompanyat de Phero després de la seva gira nord-americana. Ha col·laborat amb els grans del Hip Hop com ara Dead Prez, Souls of Mischief, Devin The Dude, GLC, Ana Tijoux, Rebel Diaz, Subverso, Bocafloja, entre d’altres. Té quatre àlbums al mercat: Instrumentality (2006), The Process of Addiction Has Its Costs (2008), The Truth Campaign (2010), Lady Liberty is Wasted (2011). Ha participat en nombrosos festivals nacionals i internacionals

Phero és un artista molt jove que ja ha revolucionat el mercat del Hip Hop a nord-americà. Ha participat en molts festivals i ha aconseguit 2.300 descarregues a la xarxa del seu treball Plan B mixtape en tan sols la primera setmana.

Els rapers de Cobera i de Santa Coloma

Mero i Tube són dos raperos joves de Corbera de Llobregat amb un a gran projecció i implicació al món del hip hop actual. Estan familiaritzats no solament amb l’escena rap sinó també amb la poesia. Han participat a diferents edicions del Poetry Slam Barcelona, actuat a la Sala Apolo2, al Street Art Solidari i a diferents concursos de batalles de MC’s al Hipnotik Festival.

Leo el R.U.S.O, és un rapero autodidacta de Santa Coloma que porta al món del hip hop des de el 1999. Destaca per una lírica directe i eloqüent que reflecteix clarament una base filosòfica i una notable vocació literària. Ha col·laborat en diverses ocasions a la República Dominicana amb el grup Alianza Meka i també amb Hache St. L’any 2004 va realitzar la seva primera maqueta, Personal y Intransferible, amb el Dj Miura. També ha col·laborat amb el productor del grup The Isolitics i amb el grup +Platino, amb els que ha realitzat diversos concerts. Moreno Malo és un altre dels raperos locals que acompanyen a Leo al Festival de Santa Coloma. Un dels seus temes més reconeguts és Cuestión de Actitud.

A més també destaca el speaker-performer José Luis Cabeza, alias Payaso Manchego, poeta, slammer, artista de Santa Coloma i membre d’ACOLITE (Associació Colomenca de Literatura).

La darrera incorporació al Festival

A tots aquests artistes del hip hop que formen el cartell del Festival, hem d’afegir la participació de Loren, el rapero de Sant Boi del Llobregat, que porta més de quinze anys dedicat a aquest gènere musical. Ha estat en formacions des de 1995, començant per Muerte Acústica que va esdevenir posteriorment en Magnátiz, amb qui va enregistrar dos discos i les seves gires corresponents. Al 2004 Loren edita el seu primer treball en solitari El proyecto del Mono (amb col·laboradors de luxe com Nach, Dlux, ZPU, Shuga Wuga y El Hermano L) . A principis del 2009 edita Asuntos Pendientes i el col·loca als primers llocs de descàrregues lliures. Allà apareixien produccions de Soma, Chus, D.do, Dj Loo i El cansino entre d’altres, i a la part vocal, interpretacions a càrrec de Shuga, Revil, El Cansino, Merstyle, Tarraga, HK47, Aston 2DB. Actualment Loren es troba enregistrant el que serà el seu segon treball en solitari titulat Monólogos de un Melómano que vindrà acompanyat d’un cuidat i potent treball visual, marca habitual d’aquest artista que farà tàndem al Festival de Hip Hop Chitown de Santa Coloma amb Banda Ancha, per completar un cartell de nivell.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala