Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 11/1/2012

Operació policial conjunta al barri d’Artigues per infraccions a la Llei d'estrangeria
- Han participat la Guàrdia Urbana de Badalona, la Policía Local de Sant Adrià, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional

Una operació policial conjunta al barri d'Artigues acaba amb 7 persones detingudes per infraccions a la Llei d'Estrangeria. Foto: Ajuntament de Badalona Un operatiu conjunt format per la Guàrdia Urbana de Badalona, els Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Sant Adrià de Besòs ha portat a terme aquesta passada nit una operació policial al barri d’Artigues. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que l’objectiu d’aquesta acció era posar ordre en una zona de la ciutat on s’estan donant problemes d’inseguretat i de convivència. L’alcalde de Badalona ha indicat que aquest tipus d’accions es repetiran fins que la normalitat torni als carrers d’Artigues i els veïns recuperin la dignitat d’aquest barri.

L’operatiu policial ha començat minuts després de les 8 del vespre d’aquest dimarts. Efectius de la Guàrdia Urbana de Badalona, dels Mossos d’Esquadra i de la Brigada d’Estrangeria del Cos Nacional de Policia han iniciat les inspeccions en 5 bars dels carrers de Xile i 11 de setembre. Segons la Guàrdia Urbana es tracta d’establiments que acostumen a donar problemes, tant per la quantitat de persones que s’hi concentren com per la tipologia de clients que acostumen a tenir. L'alcalde de Badalona, i el regidor de seguretat, Xavier García Albiol i Miguel Jurado, van presenciar l'operació policial. Foto: Ajuntament de BadalonaAlguns dels carrers de la zona han quedat tallats al trànsit mentre es portava a terme l’operatiu. Per la seva banda, la Policia Local de Sant Adrià de Besòs ha inspeccionat 2 bars situats al seu terme municipal, concretament a la plaça d’Artigues amb Mariscal Cabanes i Andreu Soler.

En total s’han inspeccionat 7 bars, s’han identificat 136 persones i s’han realizat 7 detencions per infracció a la Llei d’Estrangeria. S’han fet 2 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, una en un dels bars inspeccionats a Badalona i una altra en un dels establiments de Sant Adrià de Besòs. També s’han fet 2 denúncies administratives per tinença d’armes prohibides, una en un local de Badalona i una altra en un bar del municipi veí. A més s’han fet 5 denúncies als propietaris dels establiments per diverses infraccions administratives, 2 actes per manca de llicència municipal i 1 acta per tenir recreatius sense llicència municipal.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presenciat personalment el desplegament de l’operatiu policial acompanyat pel regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, pel regidor del districte 6, David Gómez, i per diversos comandaments policials.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala