Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 28 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 3/1/2012

Adif contrueix una nova subestació elèctrica a Sant Adrià
- Està situada a uns 500 metres de l’estació de Renfe

Adif contrueix una nova subestació eléctrica a Sant Adrià. Foto: MSA uns 500 metres de l’estació de Renfe de Sant Adrià, direcció Mataró, s’està construint una nova subestació elèctrica que suposarà una inversió de prop de 3 milions d’euros. La subestació, que està construint Adif en un mòdul prefabricat, garantirà un correcte subministrament d’energia eléctrica per a la circulació de trens de la línia 1 de rodalies, així com per als sistemes de senyalització i de seguretat de la infraestructura ferroviària. La subestació comptarà amb dues alimentacions de 25 kilovolts, dos grups de 3.000 kilowatts, sis feeders pel subministrament d’alimentació al sistema d’electrificació o catenària, i un control automatitzat.

La construcción d’aquesta subestació elèctrica ha provocat el rebuig i la crida a la movilització de la Coordinadora d’Entitats de Sant Adrià, que ha demanat explicacions a l’Ajuntament. El regidor d’Urbanisme del consistori adrianenc, Joan Callau, ha afirmat que “ni l’Ajuntament ni l’àrea d’urbanisme amagen res. Aquí no ha entrat cap projecte relacionat amb la construcció d'una nova subestació. L'únic projecte que tenim és un que demana permís per a fer treballs previs per a desmantellar els grups 1 i 3. Desmantellament de tot excepte de les 3 xemeneies i de la sala de turbines. Actualment ja existeix una subestació que està situada a la zona de les 3 xemeneies i que per tant es desmantellarà”. Callau també ha aclarit que “una subestació no és una fàbrica de generació d'energia, és simplement una transformadora d'energia d'alta a mitja. La seva existencia és imprescindible per a donar electricitat a la xarxa de ferrocarril i per tant permetre que aquest funcioni” i ha deixat clar que “la ubicació ha de ser a Sant Adrià perquè les subestacions s'han de posar a distàncies regulars per a poder fer funcionar correctament el tren. Serà en terrenys d'ADIF, lluny de qualsevol habitatge, més moderna i més petita que la que existeix”.

 

 

Notícies Relacionades


Comentaris

El Chiste del Regidor de Urbanismo de Sant Adrià
Ha este tio (Juan Callau regidor de urbanismo)hay que echarlo a patadas,como puede decir que no sabe nada y la obra esta acabada, ja,ja,ja, como esa le cuelan 500. (Joan Callau, ha afirmat que “ni l’Ajuntament ni l’àrea d’urbanisme amagen res. Aquí no ha entrat cap projecte relacionat amb la construcció d\'una nova subestació.) SI ESTA PARA QUE VAYAS A LA INAGURARLA, ACABADA Bájate a la tierra y veras lo que se construye en tu ciudad, bueno tu ciudad no, que no eres de Sant Adrià, por eso no te interesa nada, ahora resulta que no sabe nada, esta noticia hay que pasarla como un chiste, una obra millonaria ha aparecido en Sant Adrià como un seta. (Serà en terrenys d\'ADIF, lluny de qualsevol habitatge, més moderna i més petita que la que existeix”.) PERO NO DICES QUE NO SABES NADA????????
Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala