Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 31 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 14/11/2011

Un operatiu conjunt de la Gurdia Urbana i els Mossos d’Esquadra es va saldar divendres amb 9 detencions
- Es van inspeccionar 8 bars i es van fer detencions per venda de substncies estupefaents entre altres

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra es va saldar divendres amb 9 detencions. Foto: Ajuntament BadalonaAgents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra van portar a terme la nit del passat divendres 11 de novembre una operació conjunta en el decurs de la qual es van inspeccionar un total de 8 bars situats a diferents barris de la ciutat que havien estat objecte de diverses queixes relacionades amb el consum de begudes al carrer, el consum d’estupefaents, música a gran volum i excés de l’aforament, entre altres.

L’operatiu va iniciar-se el divendres a les 19 hores. En total, els agents van inspeccionar 2 bars situats al barri de Sant Roc, 1 bar de La Salut, 1 bar d’Artigues, 2 bars de Llefià, 1 bar del Congrés i un altre del barri del Remei. Es van identificar 197 persones i es van produir 9 detencions.

8 de les detencions es van produir en un bar del carrer de Pau Piferrer, al barri de La Salut. 6 persones van ser detingudes per delictes contra la salut pública, concretament per venda d’haixix. Altres dues persones van ser detingudes en aquest mateix local per falta contra la propietat intel·lectual en vendre DVD falsificats. L’altra detenció es va produir en un bar de l’avinguda del Marquès de Mont-roig, al barri de Sant Roc, per ordre judicial de recerca i detenció.

Es van realitzar 18 denúncies als propietaris dels establiments per diverses infraccions administratives com, per exemple, manca d’assegurança obligatòria, infracció de l’horari de tancament i tolerància al consum de substàncies estupefaents, entre altres. En aquest sentit cal destacar que al bar inspeccionat al barri d’Artigues, els agents van trobar una sala reservada on un grup de persones estava consumint marihuana i on es van localitzar restes de paperines de cocaïna i bossetes buides amb restes de marihuana.

També es van fer 25 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, 5 denúncies administratives per tinença d’armes prohibides i 4 denúncies per infraccions a les ordenances municipals, concretament, per consum de begudes alcohòliques a la via pública

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat el treball conjunt realitzat en aquest operatiu pels agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. Xavier Garcia Albiol ha afirmat que la voluntat del Govern municipal és continuar mantenint, tal i com s’ha fet en altres ocasions en els darrers mesos, aquest tipus d’operatiu conjunt i intervenir policialment en aquells locals on es registren delictes i s’infringeixen les ordenances municipals.

 

 


| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala