Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 04 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 4/11/2011

Una visió particular de la natura a l'Agrupació Fotogràfica
- Del 10 al 24 de novembre

Luís Leandro Serrano, andalús de naixement, havia complert els dinou anys quan va arribar a Catalunya. Autodidacta de la fotografia, va iniciar-se per la dècada del setanta, amb una Canon de segona mà i una ampliadora Opemus que encara conserva. Va fer-se soci de l'Agrupació Fotogràfica de Gavà.

L'exposició estarà fins al 24 de novembreAssistint als veredictes i les exposicions d'aquella època va anar introduint-se en aquest fascinant món de la fotografia.

Als seus inicis feia fotografies en blanc i negre, algunes a color i diapositives. Va practicar totes les variants del blanc i negre: "collages" o muntatges en el laboratori partint de diversos negatius, virats de tot tipus, acoloriment amb anilines, etc. Luis Leandro reconeix que això és el que realment li agrada.

Fa aproximadament uns set anys va saltar a la fotografia digital i, al igual que en la fotografia analògica, ho va fer de forma autodidacta amb algun que altre copany i amb revistes que parlaven del tema. Poc a poc es va donar compte de que no era tan fàcil com sembla i, actualment està molt interessat en posar-se al dia o "morir en el intento".

Ha participat en nombrosos concursos a nivell nacional i internacional amb un èxit notable, tant en l'apartat analògic com el digital. també ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives. Conjuntament amb els germans Albert i Miquel Viñes ha publicat un llibre de fotografies.

També és soci de l'Agrupació Catalana de Fotografia, la qual li va concedir la distinció d'Artista (AFCF) l'any 2001, la de Mestre (MFCF) l'any 2004 i la de Mestre una estrella (MFCF*) l'any 2010. ara mateix és soci de la Confederación Española de Fotografia que li va atorgar la distinció d'Artista (ACEF) l'any 2009.

 

Sobre l'exposició "Natura"L'exposició estarà fins al 24 de novembre

És una exposició monogràfica sobre el tema "Natura" amb fotografies d'aus i paisatges tant del delta de l'Ebre com del Delta del Llobregat, i també inclou fotos macro de temes variats (flors, insectes...), realitzades en indrets i amb condicions de llum de lo més peculiars.

Amb aquesta exposició, Luis Leandro vol mostrar-nos una visió molt particular de la mare naturalesa, tan propera però alhora tan distant, basant-se en l'observació de tot allò que ens envolta i que, molt sovint, acostuma a passar desapercebut en la vida quotidiana.

Text: Agrupació Fotogràfica

Es podrà veure a la Sala d'Exposicions Joan Vila i Plana de l'Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià (c/ Dr. Barraquer, 6, baixos) del 10 al 24 de novembre.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala