Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 3/11/2011

Jos Luis Martnez Cardoso es mostra "enfonsat" per la seva detenci
- El regidor adrianenc est implicat presumptament en una trama de narcotrfic i prostituci

José Luis Martínez Cardoso durant el ple d'investidura el passat mes de juliol. Foto: Montse PallarèsEl passat dilluns va ser detingut el regidor de Via Pública de l’Ajuntament de Sant Adrià, José Luis Martínez Cardoso, per la seva presumpta vinculació amb una màfia xinesa recentment desmantellada que es dedicava al narcotràfic i l’explotació sexual de dones de nacionalitat xinesa en diverses ciutats de Catalunya, entre elles Sant Adrià. Amb ell són 40 les persones detingudes pels Mossos d’Esquadra en un cas que instrueix el jutgat d’instrucció número 10 de Barcelona. Martínez Cardoso va declarar davant la jutge el dimarts i va ser posat en llibertat amb càrrecs, entre els que es troba un delicte contra l’administració pública.

L’Ajuntament de Sant Adrià ha fet pública una declaración en la que dóna tot el seu suport al regidor socialista perquè “estem convençuts que no hi cap relació entre el Sr. Martínez Cardoso i aquests fets”. Segons el comunicat, el regidor “va prestar declaración de forma voluntària, mostrant en tot moment una intenció clara de col•laboració tant amb els cossos de seguretat, com al dia següent, 1 de noviembre, amb el Jutjat d’Instrucció de Barcelona que investiga els fets”. El comunicat aclara que la jutge va ordenar la detenció de Martínez Cardoso per “la coincidencia física entre el regidor José Luis Martínez Cardoso i la descripció donada per una testimoni protegida”. En el text, el consistori afirma que “és evident que les competències d’un regidor de Via Pública no estan relacionades amb cap activitat vinculada amb la seguretat ciutadana, l‘urbanisme, les llicències d’activitats, ni els permisos per a particulars amb la qual cosa en cap cas es podria relacionar la seva activitat pública amb l’organització abans esmentada”. El seu partit li ha donat tot el suport i no ha parlat en cap cas de destituir-lo en les seves funcions públiques com a regidor.

El diari Àrea Besòs ha contactat amb José Luis Martínez Cardoso, qui ha demanat temps i ha declarat que està “enfonsat” per la situació.

La xarxa mafiosa desmantellada el passat mes operava a Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Terrassa, Castelldefels, Vilanova i la Geltrú i Sant Adrià, on es va detenir la propietària d’una discoteca on pressumptament es venia droga i es practicava la prostitució. La xarxa mantenía una quarantena de locals on s’obligava a practicar la prostitució a dones de nacionalitat xinesa.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala