Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 27 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 19/10/2011

Els paradistes es traslladaran al mercat provisional a finals de novembre
- La carpa instal•lada a la plaça Rosa Sensat ja està llesta, i l’edifici nou es preveu que ho estigui a finals de 2013

Només falten els paradistes a la carpa provisional del mercat. Foto: MSLa carpa provisional del Mercat Municipal “ja està llesta”, afirma la directora del mercat Anna Serrado. Està previst que els 29 paradistes que continuen (tots menys 10) duran a terme el trasllat a la carpa del 18 al 20 de novembre, per tal que el 21 ja estigui totalment operatiu. “Estem molt contents de com ha quedat”, afirma José Luis Martínez Cardoso, regidor de mercats de l’Ajuntament de Sant Adrià des de les passades eleccions.

Aquest matí els treballs per acondicionar les parades continuava, encara que a ritme molt lent. L’edifici està llest des de fa tres setmanes, però les empreses encarregades de montar les parades, contractades pel mateixos paradistes, s’ho estan prenent amb calma. El mercat provisional oferirà, a part de les parades, el bar “Erre que erre”, que tindrà una tL'anomenada "Illa del peix", del mercat provisional. Foto: MSerrassa exterior al costat del parc de jocs de la plaça Rosa Sensat, i la ganiveteria, un clàssic de l’antic mercat. “Està molt ben acondicionat”, comenta la directora del Mercat Municipal Anna Serrado, que es mostra molt il·lusionada amb el nou projecte.

Dels 29 paradistes que hi seran a la carpa, 27 aniran al nou edifici del Mercat Municipal (dos es jubilen) quan estigui llest, presumiblement a finals del 2013, després d’entre 16 i 20 mesos de feina. Per tant, encara queden lliures 6 parades.

L’edifici antic del mercat serà enderrocat abans que s’acabi l’any o, com a molt tard, a principis del vinent. L’empresa encarregada de l’enderroc encara no està adjudicada.

La que es farà càrrec de la construcció del nou edifici sí ho està. Serà Contratas y Obras, que preveu tenir llest el nou edifici per la tardor de 2013. L’edifici tindL'estructura del mercat provisional ja està llesta. Foto: MSrà quatre plantes, amb un aparcament subterrani, una quarentena de magatzems, zones de càrrega i descàrrega, el mercat tradicional a la planta baixa i un supermecat, gestionat per l’empresa valenciana Mercadona, a la planta superior.

Finalment, el cost del nou Mercat Municipal, que hauria d’haver estat enllestit fa prop de quatre anys, serà de 9,2 milions d’euros, “quatre milions menys del que estava previst”, reconeix Martínez Cardoso. L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs es farà càrrec de 1,7 milions, mentre que els paradistes aportaran 2,5 milions, i Mercadora la resta, 5 milions d’euros.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala