Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 3/10/2011

Completat el trasllat de les consultes externes de l'Hospital Municipal al nou centre Sant Anastasi
- Acull, entre d'altres, els consultoris d'Oftalmologia, Otorinolaringologia, Salut Laboral i Endocrinalogia

El nou edifici acull els consultoris d’Oftalmologia, Otorinolaringologia, Salut Laboral, Psiquiatria, Endocrinologia, Educació Diabetològica, Consell dietètic i Reumatologia. Foto: Ajuntament de BadalonaEl nou Centre d’especialitats Sant Anastasi ha completat aquest dilluns 3 d’octubre el procés de trasllat d’un important nombre de consultes que fins ara es trobaven ubicades a l’Hospital Municipal. Es tracta concretament dels consultoris d’Oftalmologia, Otorinolaringologia, Salut Laboral, Psiquiatria, Endocrinologia, Educació Diabetològica, Consell dietètic i Reumatologia. L’edifici de consultes externes es troba situat al carrer de Sant Anastasi, 67-69, a escassos 25 metres de l’Hospital Municipal.

L’edifici que acull el nou equipament, que fins a l’any 2009 havia funcionat com una escola de primària, va ser reformat completament en el marc dels projectes desenvolupats a Badalona a càrrec del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Les obres van durar un any aproximadament i van finalitzar el passat mes de juny. Des d’aleshores s’ha està treballant en el condicionament i equipament del centre per acollir les consultes.

Aquest projecte va comptar amb un pressupost de 2.166.838 euros. A aquesta xifra cal afegir el cost d’equipar el nou centre per un import de 432.000 euros. El centre disposa d’una superfície útil de 816 metres quadrats, distribuïts en planta baixa i 4 pisos.

L’horari de funcionament del nou Centre d’especialitats Sant Anastasi va de dilluns a dijous, de 8 a 17 hores; i els divendres de 8 a 14 hores. Es calcula que al nou centre d’especialitats s’atendrà diàriament una mitjana de 210 pacients.

Aquest nou equipament pertany a l’Hospital Municipal de Badalona que és un dels centres gestionats per Badalona Serveis Assistencials (BSA). Es tracta d’una organització sanitària municipal que té com a finalitat prestar serveis de salut i atenció a la dependència al Barcelonès Nord i el Baix Maresme. Amb 10 centres i 1.200 professionals dóna cobertura a una població de referència de 435.000 persones.

Recordem que el nom d’aquest nou equipament, Centre d’especialitats Sant Anastasi, va ser escollit mitjançant un concurs obert a tots els professionals de BSA.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala