Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 28/9/2011

Oberta la inscripció per als Espais Familiars
- Ofereixen l'Espai Nadó i l'Espai de Joc i Relaxació

Oberta la inscripció per als Espais Familiars. Foto: Ajuntament Sant AdriàEls Espais Familiars són espais de suport, trobada i intercanvi per a les famílies amb infants menors de tres anys, entenent el grup familiar com el primer context de vida i desenvolupament dels infants. Aquests espais volen donar resposta a les necessitats de relació i joc dintre d’un ambient acollidor i respectuós.

Els Espais Familiars estan impulsats per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament i, a banda de recolzar les famílies, donen resposta al dret dels infants a l’educació des del naixement. Aquest servei forma part del Centre per a la Petita Infància i les Famílies, al primer pis, junt amb l’Escola Bressol Municipal Josep Miquel Céspedes que està a la planta baixa.

Us recordem que els Espais Familiars ofereixen l’Espai Nadó i l’Espai de Joc i Relació.

L’Espai Nadó

L’ Espai Nadó, està pensat per a mares i pares que acaben de tenir un fill o filla, o d’altres familiars que puguin acompanyar. També per a dones en avançat estat de gestació, que volen compartir les il·lusions, les expectatives, les pors i els possibles neguits que genera l’espera i l’arribada d’un nadó a la família. La periodicitat del servei és d’un dia a la setmana.

Aquest servei funciona amb un màxim de deu infants, acompanyats cadascú d’un adult, en horari de matí, els dijous, de 10.30 a 12,30h, i en horari de tarda, els dimarts, de 16 a 18 h.

L’Espai de Joc i Relació

Està pensat com a punt de trobada per a famílies i infants d’un a tres anys, on poden intercanviar experiències a través de la relació i el joc. Es basa en la flexibilitat, tot i que hi ha unes activitats concretes i prèviament organitzades, aquestes es porten a terme respectant la dinàmica pròpia del grup, els seus interessos i les aportacions que sorgeixen.

Aquest servei funciona amb un màxim de 12 infants acompanyats cadascú d’un adult. La periodicitat dels serveis és de dos dies a la setmana. Els dilluns, de 10.30 a 12.30 h i de 16 a 18 h, i els dimecres, de 10.30 a 12.30 h, i de 16 a 18 h.

Als Espais Familiars hi col•laboren diferents institucions i organismes de la ciutat: l’Escola Bressol Municipal Josep Miquel Céspedes, l’Àrea Bâsica de Salut, el Centre d’Informació i Orientació de la Dona i el Centre de Desenvolupament i Atenció Primerenca.

Inscripcions obertes

El Servei d’Espais Familiars comença aquest mes d’octubre i estan obertes les inscripcions.

Més informació: al C/ Olímpic, 5 (1r pis de l’edifici de l’Escola Bressol), tel. 93 381 05 59, correu electrònic: a8069086@xtec.cat

Text: Ajuntament de Sant Adrià

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala