Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallars - Sant Adri de Bess - 21/9/2011

Una vena defensa la seva honradesa davant el tracte vexatori d'un comer
- L'afectada s Puri Fras, presidenta de Disfisa

L'establiment on va ocórrer l'incident és el Caprabo del carrer de Bogatell. - Foto: Montse Pallarès©Puri Frías és la presidenta de Disfisa (Disminuïts Físics de Sant Adrià) i una persona molt coneguda a tot el municipi adrianenc. És activa dins del teixit associatiu de dins i fora de la ciutat, i vetlla per l’accessibilitat als comerços i els carrers adrianencs.

El passat mes de desembre, va tenir un contratemps a un supermercat situat al carrer de Bogatell, un establiment de la cadena Caprabo. Vam parlar amb la Puri i ens va explicar com es va sentir vexada i avergonyida per un petit malentès.

Tal com ens explica, durant les compres de Nadal va anar a l’establiment en qüestió per tal de comprar un producte que li faltava. Cal recordar que una persona que va en cadira de rodes, com el seu cas, a l’hora de comprar en un supermercat on no hi ha carros adaptats s’han de col•locar els productes o bé a les cames o bé a la bossa del darrere. A l’hora de pagar l’import, i per estar distreta parlant amb una veïna, es va oblidar d’un petit tros de formatge a la bossa del darrere, valorat en 3 euros.

La responsable de la botiga en aquell moment, va acusar-la de lladre i la va fer entrar en un despatx, convidant-la “a no tornar mai a trepitjar l’establiment”, a la vegada que li comunicava “que feia temps que l’estaven vigilant”. Desprès de l’incident, la Puri va marxar a casa amb “un malestar i un sentiment d’angoixa molt fort”, ja que va veure com es posava en dubte la seva honradesa i amb un tracte vergonyós.

L’afectada es va posar en contacte amb el cap de reclamacions de Caprabo, a l’Hospitalet de Llobregat, que li va comunicar que ja havia estat advertida varies vegades –una acusació totalment falsa- i que podia tornar a l’establiment a comprar si volia. Però per això, i tot haver enviat una carta a Caprabo mitjançant l’advocat de l’Ajuntament en la que no ha obtingut més que silenci, la Puri necessita disculpes de l’establiment i de la responsable en aquell moment, per tal de salvaguardar la seva honradesa i pels danys morals ocasionats. En l’àmbit legal no es pot tirar endavant pel baix import del producte, per això només queda que la gent recapaciti dels seus actes i del tracte als demés, tinguin la condició que tinguin.

 

Notcies Relacionades


Comentaris

Yo
mitjanant ladvocat de lAjuntament ? El abogado del ayuntamiento lleva casos de vecinos particulares? o slo si son amigos del Alcalde?.

Esther G,
El abogado de la oficina d defensa del consumidor lleva casos d cualquier vecino, a mi me ha asesorado por un abuso de unos cobros en mi vivienda despues de presentar una queja y ver que tenia razn. Yo tu comentario tiene muy mala leche adems de ser una mentira.

Luis
Como te han dicho el abogado del ayuntamiento , lleva casos de consumo de particulares. Asi que tu tambien puedes ser un amigo del Alcalde
Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala