Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 15/9/2011

Demà comença la 23a Expocoloma al Parc d'Europa
- El recinte firal ofereix 132 estands amb 82 expositors, el 63 % són d’empreses i entitats colomenques

Aquest divendres, a les 18.00 h, tindrà lloc la inauguració de la XXIII edició de la fira Expocoloma, amb el tradicional tall de cinta a càrrec de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i el president de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), Josep Colldeforns. L’acte comptarà amb l'ambientació de la Colla de Trabucaires.

Enguany, al parc d’Europa es podran visitar un total de 132 estands, de 82 expositors, 63% de firmes comercials de Santa Coloma, els dies 16, 17 i 18 de setembre.

La fira, amb 250.000 visitants cada any, s’ha convertit en l’aparador comercial multisectorial més important de la comarca del barcelonès nord i tot un referent a tot Catalunya quant a novetats en els sectors productius com l’alimentació, la autovenda i els nous emprenedors, entre d’altres.

L'organització de l’Expocoloma va a càrrec de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la societat municipal Grameimpuls, i de l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), i compta amb la col·laboració de Fondo Comerç.

Malgrat el marc econòmic difícil, el sector comercial de Santa Coloma continua apostant per la fira multisectorial per promoure el principal motor econòmic de la ciutat, el comerç, i com a un element més per a la reactivació econòmica. En aquest sentit, l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, destaca que "s'ha fet un esforç addicional de suma de voluDel 16 al 18 de setembre, el Parc d'Europa acollirà la 23a Expocoloma. Foto: Montse Pallarèsntats i sinergies per adaptar les característiques pròpies de l'Expocoloma a la situació que viu el sector ". Per això, "amb l'objectiu d'abaratir costos i organitzar una fira d'acord amb els reptes que ens planteja aquesta conjuntura, s'ha reduït l'espai i s'ha retallat la durada de la mostra en una jornada, tot i que es mantindrà el acostumat nivell d'oferta i de qualitat ".

L'objectiu de la fira continua sent la promoció del comerç colomenc com un dels trets característics de la ciutat i com un factor determinant de cohesió social, una manera de potenciar els valors de proximitat, qualitat, varietat i compromís amb Santa Coloma.

Activitats en paral·lel: els tallers sobre els ibers, la concentració de harleys i el concurs de cambrers

Com és habitual, la fira ofereix una àmplia oferta d'activitats lúdiques i d'oci. En aquest sentit, la principal novetat d'aquest any és la recreació de la vida i la cultura iberes que portaran a terme entitats del districte III. És la primera vegada que aquests tallers es celebren a l'Expocoloma i suposen un gest de complicitat als nostres orígens.

Al llarg del cap de setmana actuaran diversos artistes colomencs com Jonan, Laura Jareño, Rubinho, Jorge Rufo o els components de l'Aula de Teatre Carro de Baco. Hi haurà animació infantil, teatre, gospel i rock en directe, una exhibició de hip-hop i una demostració de tècniques de defensa personal a càrrec dels alumnes de l’escola New dojang. No faltaran tampoc activitats típiques de l'Expocoloma com la trobada de col·leccionistes de plaques de cava o la concentració de motos Harley. Per segon any, diumenge, els aficionats a aquest tipus de motocicletes té l'oportunitat de presenciar una àmplia exposició i un recorregut de tan peculiar comitiva pel centre de la ciutat.

La fira disposarà d'un servei de guarderia i ludoteca, que anirà a càrrec de Fondo Comerç i de Creu Roja.

Finalment, cal assenyalar que l'estand institucional estarà dedicat a la campanya municipal de foment de les actituds cíviques que es porta a terme en l'actualitat amb el lema "No em trenquis el cor".

Horaris del Recinte Firal

El recinte firal estarà obert des del divendres a les 17.00 i tancarà a les deu de la nit. El dissabte i el diumenge funcionarà al matí (de 10.00 a 14.00) i per la tarda (de 17.00 a 22.00).

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala