Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 22 de Octubre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallars - Sant Adri de Bess - 10/9/2011

S'entrega la Medalla de Plata de la Ciutat a Protecci Civil
- A la Sala de Plens, durant la Festa Major

S'entrega la Medalla de la Ciutat als Voluntairs i Voluntàries de Protecció Civil. - Foto: Montse Pallarès©L'Ajuntament de Sant Adrià lliura les medalles de la ciutat a persones, institucions i entitats que hagin realitzat una tasca important de dedicació al municipi. Els primers, i fins ara els únics, en rebre la Medalla d'Or van ser els dos ex-presidents de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall i Jordi Pujol. I, enguany, el consistori va decidir lliurar la Medalla de Plata als Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil, que a més van fer el pregó de la Festa Major el passat dia 7 de setembre.

La celebració de l’acte va ser a la Sala de Plens de l’Ajuntamnet, on gran part dels voluntaris i voluntàries, acompanyats per les seves famílies, amistats i part de la ciutadania adrianenca, van rebre la medalla commemorativa per la seva tasca i dedicació a Sant Adrià. L’alcalde adrianenc, Jesús Mª Canga, va realitzar el discurs dedicat a l’associació guardonada. Canga va recordar als assistents els inicis de Protecció Civil, cap allà l’any 1982, i com gràcies a la col•laboració de diverses empreses es va poder anar aconseguint materials i vehicles per dur a terme la feina correctament. També es van recordar les destrosses patides per la calamarsa del passat abril, que va deixar la seu de Protecció Civil –a la plaça Mossèn Anton- inundada i amb grans pèrdues materials, un cop que va suposar “un daltabaix en els ànims dels voluntaris”, va esmentar l’alcalde. Cultura, societat, esports, infància, seguretat, sanitat i prevenció d’accidents són alguns dels camps sobre els que els Voluntaris i Voluntàries de protecció Civil hi treballen. “Són un exemple d’altruisme i model a seguir per tots nosaltres”, va concloure Canga.

També va prendre la paraula Juan Carlos Ramos, nou regidor de Protecció Civil, que va alabar la transmissió de valors i el creixement personal que tant aporta aquesta agrupació als ciutadans i ciutadanes. Ramos va afirmar que Protecció Civil de Sant Adrià “obre una porta a l’esperança i la confiança en l’ésser humà”. Per la seva banda, Juan Carlos Rodríguez, cap d’unitat i president de Protecció Civil, va mostrar l’agraïment en nom de tots els voluntaris i voluntàries pel reconeixement rebut per part de la ciutat per la que treballen de forma altruista. “El que volem és seguir treballant per la nostra ciutat i per la nostra gent”, va finalitzar Rodríguez durant el discurs.

 

Vídeo complet de l'entrega de la Medalla de la Ciutat:Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala