Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 31/8/2011

El conseller d’Interior i l’alcalde de Badalona es reuneixen per tractar temes de seguretat
- Badalona incrementarà aquesta tardor el nombre d’efectius dels Mossos d’Equadra entre un 7 i un 10 %

Moment de la reunió entre l'alcalde de Badalona i el conseller d'interior, ahir a l'ajuntament. Foto: Ajuntament de BadalonaEl conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, es va reunir ahir dimarts amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, per posar en comú temes de seguretat ciutadana i convivència. A l’acte també hi ha assistit el regidor de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado; el director general de la Policia, Manel Prat, i el director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat, Andreu J. Martínez.

L’alcalde de Badalona ha demanat al conseller Puig que el Govern de la Generalitat faci un esforç per augmentar, en les properes setmanes, la plantilla del cos de Mossos d’Esquadra a la ciutat i ha agraït al conseller la “predisposició a entendre les problemàtiques de convivència, incivisme i inseguretat que en aquests moments s’estan vivint a Badalona”. Segons Garcia Albiol a Badalona “hi ha barris com la Salut, Sant Roc, Sant Crist o parts de Llefià on existeixen problemes reals que provoquen un estat d’indignació important entre els veïns”.

L’alcalde badaloní ha valorat la col·laboració i la coordinació que actualment hi ha entre la policia local de Badalona i el cos de Mossos d’Esquadra a la ciutat ja que això, segons Albiol “es tradueix en una millora a l’hora de donar servei als ciutadans”.

D’altra banda, Garcia Albiol també ha avançat al conseller Puig que en les properes setmanes l’Ajuntament de Badalona reclamarà poder exercir les competències -que li corresponen i que actualment assumeix la Generalitat- en matèria d’inspecció i sanció dels establiments oberts al públic, els espectacles públics i les activitats recreatives sotmeses a llicència municipal.

Per la seva banda, el conseller d’Interior ha valorat com a molt productiva la trobada amb l’alcalde de Badalona. Felip Puig s’ha compromès en augmentar entre un 7 i un 8 per cent el número d’efectius de Mossos d’Esquadra destinats a Badalona el proper mes d’octubre i ha manifestat la seva voluntat d’arribar al 10 % ja que, segons ha explicat, “determinats barris de Badalona i l’entorn més metropolità requereixen una atenció específica sense oblidar, evidentment, la resta del territori”.

Posteriorment el conseller d’Interior i l’alcalde de Badalona han visitat l’Àrea Bàsica Policial (ABP) i al parc de bombers de la ciutat, acompanyat del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, Jordi Gassió.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala