Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 26/7/2011

Ja està llesta la programació de la Festa Major d'agost
- Es durà a terme del 13 al 15 d'agost

Badalona viurà la Festa d'Agost del 13 al 15.L’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona ja té enllestida la programació de la Festa Major d’Agost de la ciutat que es celebrarà els dies 13, 14 i 15. Enguany el programa combinarà, música, espectacles per a la mainada, circ, sardanes, diables, gegants i el tradicional castell de focs.

 

Dissabte 13

A les 20 hores, a la plaça de la Vila

5 PER 5

La Colla de Geganters de Badalona celebra el seu 25è aniversari i, acompanyada per la Cobla Sabadell, sota la direcció del mestre Jesús Ventura, interpretarà 5 balls de gegants, un per a cada lustre. Aquests balls són coreografies antigues i coreografies noves. A càrrec de la Colla de Geganters de Badalona.

 

A les 22 hores, a la Rambla

SOUL ATAC

Concert

Soul Atac és una formació de funk-rock i soul, que torna a la càrrega amb un nou i sorprenent treball Mercat Negre. La formació ha aconseguit consolidar la seva innovadora proposta dins del mercat de la música en català, gràcies a la barreja de música negra i elements del folk mediterrani.

 

Diumenge 14

A les 20 hores, a la plaça de la Vila

GRAN XERINGA

Gran Xeringa és l’expressió utilitzada pel Baró de Maldà per referir-se a un gran esclat de morterets –peces d’artilleria– que es llençaven en les Festes de Badalona el 1785.

 

L’any 2003 es va recuperar aquesta expressió i es va començar la festa amb una gran tronada. Enguany, seguint aquesta tradició, una traca de 500 metres, que passarà pels carrers de la Costa i de Sant Anastasi, unirà la plaça de la Constitució – antiga plaça de la Vila- i l’actual plaça de la Vila, on es dispararan 12 salves de morteret.

 

TANDA DE LLUÏMENT

A càrrec de Miquelets de Badalona, Badalona Bèsties de Foc, Diables de Badalona, Bufons del Foc, Kapaoltis de Llefià, Geganters de Badalona i Castellers de Badalona.

 

CERCAVILA

Des de la plaça de la Vila fins a la Rambla, a càrrec de les colles participants, amb acompanyament musical. Recorregut pels carrers de Francesc Layret, de la Mercè i de la Rambla. Un cop a la Rambla, les entitats faran de nou una tanda de lluïment davant de Roca i Pi.

 

A les 22 hores, a la platja

CASTELL DE FOCS

 

A les 22.30 hores, a la Rambla

ABBEY ROAD

Tribut a THE BEATLES

Concert

Un concert dels Abbey Road equival a un túnel cap a una altra dimensió. Submergir-se en la música dels 60. Amb un so impecable i molts quilòmetres a l’esquena, els Abbey Road han aconseguit situar-se al cinquè lloc del rànquing mundial de clons de The Beatles, a més de ser la primera banda no britànica de la classificació. Un grup d'autèntic culte. Ara, prepareu-vos per viatjar en el temps amb els Abbey Road.

 

Dilluns 15

A les 8 hores, a la plaça de la Vila

MATINADES pels carrers de baix a mar

 

A les 12 hores, a l’església de Santa Maria

OFICI SOLEMNE de Santa Maria i repicada de campanes

 

A les 18 hores, a la Rambla

LA RAMBLA PER ALS PETITS

TEATRE MÒBIL

Les trifulgues dels germans Garapinyada

Pallassos

Espectacle familiar que recrea les aventures de tres sapastres comediants que emprenen un viatge insòlit i ple de peripècies per representar la conegudíssima obra clàssica Colombina i Pierrot, o l'amor venia amb hula hoop, on hi afloren els sentiments humans més profunds amb unes tendres emocions que enamoren. Però els seus propòsits són massa elevats.

 

A les 19 hores, a la Rambla

BALLADA DE SARDANES

 

A les 21 hores, a la Rambla

INDUSTRIAL TEATRERA

De pas

Clown – teatre de carrer

Neixes i trobes un món per descobrir, un món per córrer i girar... Passa el temps, els anys, i de sobte ja no tens temps de jugar...

I bufa el vent, el vent de la casualitat, que et fa pessigolles, que t’empeny, que et porta, i potser amb una mica de sort et faci ballar, potser et faci sentir papallones a l’estómac...i el món segueix girant, encara que de vegades l’intentem parar.

A les 22 hores, a la platja del pont d’en Botifarreta

 

ESPECTACLE DE FOC I BANY DE LES BÈSTIES I DIABLES

Les colles de foc de la ciutat tornen a oferir-nos l’espectacle de foc i bany. A càrrec de Diables de Badalona, Badalona Bèsties de Foc, Bufons de Foc i Kapaoltis de Llefià.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala