Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 16 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 13/7/2011

Ple municipal del mes de juliol de 2011
- Vídeo complet i resum

 

Avui al ple municipal ja s’ha fet públic el nou organigrama del consistori adrianenc. Al govern, PSC i ICV-EUiA, i a l’oposició, PP, CiU i PxC.

Joan Callau i Isabel Marcuello (PSC), seran coordinadors de districtes i d'àrees, respectivament. - Foto: Montse Pallarès©El cartipàs municipal es centra en quatre grans àrees: “Alcaldia”, “Territori”, “Serveis Centrals, promoció i Educació”, i “Servei a la Persona i Activitats Ciutadanes”. Totes les àrees estaran coordinades per Joan Callau (PSC). Alcaldia està presidida per Jesús Mª Canga, que al seu torn s’encarregarà de seguretat, convivència i civisme, i mediació i consum. Isabel Marcuello (PSC) estarà al capdavant de participació ciutadana, comunicació i relacions ciutadanes i institucionals, a més de ser la primera tinent d’alcalde. Pepi Pérez (PSC) portarà, dins d’Alcaldia, els mitjans audiovisuals.

L’Àrea de Territori la presideix Joan Callau (PSC), que portarà urbanisme i habitatge. En aquesta àrea, Pedro Rivero (PSC) portarà les llicències, Gregorio Camacho (ICV-EUiA), que torna a ser regidor de Medi Ambient i Salut, José Luís Martínez (PSC), mercats, via pública, parcs i jardins i circulació, i Artur Saloni (PSC), els equipaments. Ruth Soto (PSC) presidirà l’Àrea de Serveis a la Persona i la Ciutadania, i portarà cultura, turisme i patrimoni. Loli Ocaña (PSC) estarà al capdavant de Benestar i Famílies i Immigració, Juan Carlos Ramos (PSC), festes, esports i joventut, Pepi Pérez (PSC), infància, i Irene Aldabert (ICV-EUiA) portarà cooperació i solidaritat i polítiques de gènere.

Gregorio Belmonte, Gregorio Camacho i Irene Aldabert, els tres regidors d'ICV-EUiA en aquest govern municipal. - Foto: Montse Pallarès©

Pedro Rivero (PSC) presidirà l’Àrea de Serveis Centrals, promoció i Educació, i portarà el departament de política econòmica i fiscal. En aquesta Àrea, Filo Cañete dirigirà Promoció Econòmica, Recursos Humans i l’OAC, mentre que Gregorio Belmonte (ICV-EUiA) tornarà a portar Educació.

Per primer cop, ICV-EUiA gestionarà el barri de Via Trajana –amb Camacho com a regidor de districte-, i la resta seran dirigits pel PSC, amb Isabel Marcuello com a coordinadora de barris. En total, hi ha set tinents d’alcalde: Marcuello, Rivero, Callau, Aldabert, Cañete, Soto i Saloni.

Un dels temes que més concerneixen a la ciutadania és el sous dels membres del consistori. En el cas de Sant Adrià, el sou de l’alcalde serà de 55.000 euros bruts anuals, 2.000 euros per sota del mínim establert en el barem de ciutats mitjanes, 44.000 euros als tinents d’alcalde i 19.000 per un regidor o regidora. Els sous dels regidors són un 6,8% inferiors als del 2007.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala