Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 14/6/2011

Xavier Garcia Albiol és el nou alcalde de Badalona
- L'alcalde de Badalona ha destacat en el seu discurs que governarà en favor dels insteressos de Badalona

El nou govern municipal de Badalona. Foto: Ajuntament de BadalonaXavier Garcia Albiol ha estat escollit com a nou alcalde de Badalona en el decurs de la sessió extraordinària del Ple celebrada aquest dissabte 11 de juny.

Xavier Garcia Albiol s’ha proclamat alcalde en ser el cap de la llista més votada en les Eleccions Locals celebrades el passat 22 de maig a Badalona. Cap dels tres caps de llista que ha presentat la seva candidatura a alcalde ha obtingut la necessària majoria absoluta de 14 vots favorables en primera volta.

En la votació celebrada, Xavier Garcia Albiol ha obtingut els vots dels 11 regidors i regidores populars. Per la seva banda, el candidat del PSC, Jordi Serra, ha aconseguit 12 vots, corresponents als 9 regidors socialistes i els 3 que li han donat els regidors d’ICV-EUiA. El candidat de CiU, Ferran Falcó, ha rebut els vots dels 4 regidors d’aquest grup.

En el seu primer discurs com a alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha destacat que durant el seu mandat "no es governarà ni des de la dreta ni des de l'esquerra". "Aquí no estem per fer debats ideològics", ha assegurat, "aquí estem per resoldre els problemes que hi ha a Badalona, estar a l’alçada de les necessitats dels nostres veïns i treballar única i exclusivament per millorar Badalona".

Us adjuntem una breu biografia del nou alcalde de Badalona, la reproducció íntegra del discurs pronunciat i diverses imatges.

 

Xavier García Albiol

Nascut a Badalona, l'any 1967. Té cursats estudis de Dret. Militant del PP des de l'any 1989. És regidor a l’Ajuntament de Badalona i president del Grup Municipal del Partit Popular des del 1991.

Xavier García Albiol és el nou alcalde de Badalona. Foto: Ajuntament de BadalonaHa estat president del Partit Popular a Badalona en dos períodes: des del 1990 fins al 1996 i del 2001 fins a l’actualitat. També va ocupar la Secretaria General del PP de Barcelona de l’any 1995 a l’any 2000. Del 2000 al 2003 va ser vicesecretari General d’Organització del Partit Popular de Catalunya. Més tard, del 2003 al 2005, va ser secretari de Política Municipal del PPC, i de l’any 2005 a l’any 2008 va ser vicesecretari d’Organització del PPC. D’altra banda, l’any 2008 va ser director de la campanya del PPC per a les Eleccions Generals.

Pel que fa a les seves responsabilitats a les entitats supramunicipals, va ser portaveu adjunt del Partit Popular al Consell Comarcal del Barcelonès de l’any 1991 al 1995 i, seguidament, del 1995 al 1999 va ser portaveu del PP al mateix Consell Comarcal. En el mateix període -del 1995 al 1999- va ser també conseller de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Posteriorment, del 1999 al 2003, va ser portaveu del Grup Popular a la Diputació de Barcelona.

En l’actualitat és membre del Comitè Executiu del Partit Popular de Catalunya i president del Grup Popular a la Diputació de Barcelona.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala