Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 30/5/2011

S'entreguen els premis del Vè Concurs d'Idees de Negoci a les Escoles
- Amb una conferència de Pau Garcia Milà

David Palomar, regidor de l'Àrea de Promoció Econòmica, i Pau garcia Milà, cofundador de EyeOS. - Foto: Montse Pallarès©Per cinquè any consecutiu, el passat divendres es van lliurar els premis del V Concurs d'Idees de Negoci a les Escoles, una activitat impulsada des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Aquest concurs va adreçat l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres d’ensenyament del municipi. El projecte té com a objectius primordials fomentar l’esperit emprenedor i premiar la creativitat dels joves.

En aquesta edició han participat 133 alumnes de quatre centres: el col·legi Sant Gabriel, l'IES Manuel Vázquez Montalbán, l'escola Túrbula i l'IES Fòrum. Un total de 86 propostes de negoci que es poden aplicar en diversos àmbits socials, ja sigui l'entorn web, la restauració o la moda. A l'entrega de premis hi van assistir Juan Longay, Cap de l'Àrea de Creació d'Empreses de la Subdirecció General d'Economia Cooperativa i Creació d'Empreses de la Generalitat de Catalunya, Mª José Saldaña, Directora de l'Oficina de "la Caixa" (entitat patrocinadora del concurs juntament amb IberCaja) i el regidor de l'àrea de promoció econòmica, David Palomar.Fotografia de grup dels alumnes guanyadors i el professorat. - Foto: Montse Pallarès©

L'acte va comptar amb el jove emprenedor Pau Garcia Milà, que va oferir una conferència molt amena als assistents. Garcia Milà va explicar com des de ben jove -ara en té 23 anys- sempre ha tingut el cap ple d'idees i amb un amic les ha intentat dur a terme una vegada rere altra. Al cap de diversos fracasos, van arribar a fundar EyeOS, el primer sistema operatiu de software lliure a la web. "Ser emprenedor és una actitud, la perseverança és molt important", va afirmar Pau Garcia durant la seva xerrada.

Els premis són 600€ pel primer guanyador, 300€ pel segon i 150€ per la tercera posició. Els premis per les escoles són de 800€, 400€ i 200€ en ordre descendent. Els guanyadors i guanyadores del Concurs d'Idees de Negoci del 2011 són els següents:

Categoria INNOVACIÓ

1r: Adrián López, Cristina Lillo i Alberto Florido (La Cuina saludable)

2n: Sònia Sala (Cool Techonologies)

3r: Mónica López (Un dia a Sant Adrià)

Categoria VIABILITAT

1r: Antonio Martín, Sergio Pareja i Laura Montesinos (SABTV)

2n: Clara Costas i Rocío Fernández (NuviSAB)

3r: José Antonio Jaramillo (Rincón Latino)

Categoria SOTENIBILITAT i/o SOLIDARITAT

1r: Ramón Expósito (Easycom S.L)

2n: Lidia Herrera i Anna Sánchez (Amazing Books)

3r: Núria Hortigüela i Maria Castaño (El cigronet)

Categoria: CENTRES D'ENSENYAMENT

1r: Col·legi Sant Gabriel

2n: Escola Túrbula

3r: IES Fòrum 2004

 

 

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala