Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 26 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 14/5/2011

Debat electoral al Manuel Vázquez Montalbán
- Entre els caps de llista del PSC, ICV-EUiA, CiU, Renovació, C’s i Solidaritat

D'esquerra a dreta: Fausto Ramírez, Gregorio Belmonte, José Cruz, Núria Arnau. Jesús Mª Canga i Mireia Hernàndez. - Foto: Montse Pallarès©Aquest divendres, i com ja es va fer a la campanya municipal fa quatre anys, l’IES Manuel Vázquez Montalbán de Sant Adrià de Besòs va organitzar un debat electoral entre els caps de llista dels partits que s’hi presenten enguany. Hi van ser presents Jesús María Canga (PSC), Gregorio Belmonte (ICV-EUiA), Mireia Hernàndez (CiU), Núria Arnau (Renovació per Sant Adrià), Fausto Ramírez (C’s) i José Cruz (S.I).

En aquest debat, cadascun dels candidats va exposar durant cinc minuts els punts del programa electoral, posant èmfasi sobretot en aquells que afecten als joves del municipi. Després de les exposicions, es va obrir el torn de preguntes en el que els alumnes de l’institut –de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat- van formular aquelles qüestions que més els hi preocupen. Elvira Fernàndez, cap de ciències socials de l’IES Manuel Vázquez Montalbán i moderadora del debat, va destacar la conclusió extreta del projecte “Aprenem a votar”, que és qe “no s’entén el programa”.

Una pregunta sobre el futur CAP de la Mina va generar una la polèmica entre els candidats d’ICV-EUiA i CiU, al fer-se referència a les retallades del Govern de la Generalitat. Mentre que la candidata convergent Mireia Hernàndez va afirmar que “aquestes retallades són necessàries per garantir la sanitat i l’educació pública” i que “s’haurien d’haver fet abans”, Gregorio Belmonte (ICV-EUiA) va recordar que no s’han de retallar els serveis bàsics per a les persones. També van sorgir altres temes com l’Escola de Música, un possible teatre, l’atur, la immigració, el futur de de les Tres Xemeneies o la possibilitat de fer programes d’intercanvi amb alumnes d’altres instituts europeus.

 

Notícies Relacionades


Comentaris

Mario
Los mismos que han estado gobernando en la Generalitat durante casi 8 años, y simultaneamente en el ayuntamiento de Sant Adrià también, que podían por tanto haber realizado todo el proyecto del CAP La Mina, es decir PSC Y ICV EUiA, ahora nos quieren vender la moto de que la ejecución del proyecto no se lleva a cabo por culpa del nuevo Gobierno en la Generalitat. Y yo me pregunto: que habeis estado haciendo en los últimos 8 años vosotros? aparte de colocar amiguitos y vaciar la caja?

Alfonso
Se deberia de denunciar que a esta entrevista y debate no se ha invitado al partido PLATAFORMA PER CATALUNYA o almenos no figura en ella. Que cojones de censura y inquisicion es esta, sino la nueva inquisicion moderna del sistema. En cuanto, pasen la barrera inevitable de esta misma censura todos los partidos por la libertad demostraran que todos los partidos bien pensantes no son tan distantes entre si, sino que emana del mismo abanico que ofrece la plutocracia democratica que no es mas que un sistema de unos \\\"pocos\\\" impuesto al \\\"gentil\\\" con una idea con margenes de unos a otros que parecen abismos, cuando el realidad esta totalmente controlado a los intereses de imposicion mundial de ese mundo homogeneo donde todos seremos azules y perfectos sin distincion alguna. Ya se sabe que... controlando los medios se controla a la masa. Pero una masa embrutecida de mentiras y castigada de esa forma con esas ideas banales que no tienen ni origen ni destino, sino por el contrario tratan de reestructurar un origen que no existe no tiene otro destino que afectar a la misma casta dirigente que se acabara envenenando con su propio embuste. La cuenta a atras a empezado.
Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala