Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 10/5/2011

Gaspar Llamazares visita Sant Adrià per donar suport a ICV-EUiA
- I per protestar contra les retallades en la sanitat pública

Gaspar Llamazares va visitar ahir el municipi de Sant Adrià per protestar contra les retallades en sanitat i per donar suport a la candidatura d’ICV-EUiA a les properes Gaspar Llamazares, juntament amb Gregorio Camacho i Gregorio Belmonte, a l'Ateneu Adrianenc. - Foto: Montse Pallarès©municipals del 22 de maig. Acompanyat per Gregorio Belmonte, alcaldable d’ICV-EUiA, i pel número dos de la llista, Gregorio Camacho, Llamazares ha participat en la concentració contra les retallades en sanitat a la plaça de la Vila, per després fer una xerrada pública a l’Ateneu Adrianenc.

En aquesta xerrada, Llamazares ha proclamat la relació directa entre “crisis econòmica, model urbanístic i política local”, ja que aquesta crisi atempta contra els serveis públics i debilita el paper d’aquesta política local. El diputat per IU va senyalar que aquestes municipals tindran en el seus resultats un “missatge simbòlic”, i que si hi ha “un gir a l’esquerra, els mercats deduiran que hi ha resistència social i política” però que “si les coses es mantenen iguals o hi ha una involució cap a la dreta, serà un suport a les retallades”. El debat, va assegurar Llamazares, està en que la veu dels ajuntaments serveixi “als mercats o als ciutadans”, i que la sortida a aquesta crisi –econòmica, política i moral- no s’ha de fer amb retallades si no amb impuls públic. Així doncs, va qualificar aquesta campanya electoral com “fonamental dins del context de gir conservador que estem vivint” i que en els resultats es demostrarà “si tenim por o si tenim intenció de resistir”.

Gregorio Belmonte va afirmar que votar per ICV-EUiA és votar “en defensa de les polítiques públiques i de la qualitat dels serveis públics” i que el que proposen és un model “més obert, més social i més per a les persones”. L’alcaldable per ICV-EUiA va fer un repàs dels punts del programa referents a aquestes polítiques públiques, com la no privatització dels serveis d’orientació i reinserció (Promoció Econòmica), microcrèdits al cooperativisme, el manteniment de la gestió pública a l’escola bressol, o fer públics els cicles formatius que es fan al municipi. Tanmateix, Belmonte va senyalar que es necessita “una participació democràtica als pressupostos” on “la ciutadania ha de posar els criteris i les necessitats”.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala