Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 14 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - - 28/4/2011

Aquest divendres comença la V Mostra Gastronòmica
- Enguany està organitzada per l’Associació Colomenca de l’Oci i la Restauració (ACOR)

Demà comença la V Mostra Gastronòmica de Santa Coloma.Del 29 d’abril a l’1 de maig, el tram de la rambla de Sant Sebastià situat entre els carrers de la Marina, de Sagarra i de Sant Silvestre, acollirà la 5a edició de la Mostra Gastronòmica, que ha estat presentada aquesta tarda, en un acte celebrat a l’Auditori Can Roig i Torres, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, el president d’ACOR, Paco Molina, i el tinent d’alcalde de Serveis territorials i responsable de Comerç, Esteve Serrano, i que ha aplegat una àmplia representació de persones vinculades a la restauració colomenca.

La Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet és un esdeveniment adreçat a la ciutadania des del sector hostaler local, que organitza enguany l’Associació Colomenca de l’Oci i la Restauració (ACOR) i que en pocs anys ja és un referent a l’àrea metropolitana en matèria de fires culinàries.

La Mostra compta amb el suport i l’assessorament de l’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, amb la participació de l’Escola de Restauració local, i amb la col·laboració de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i de l’associació Fondo Comerç.

El gust per la cuina i la cura per la seva elaboració ha arrelat en Santa Coloma, en la que els bars i restaurants són un dels principals motors econòmics. L’oferta gastronòmica és àmplia i de qualitat i cada vegada és més reconeguda dins i fora de la ciutat. Una altre prova d’això és la consolidació d’ofertes que vinculen la restauració i l’oci, com el programa Dijous Temàtics, que se desenvolupa cada mes a diferents restaurants.

 

23 empreses participants

El treball coordinat de les diverses associacions de comerciants amb l’Ajuntament, així com el dinamisme generat conjuntament per afavorir el consum quotidià als comerços i mercats locals, és palès en la Mostra Gastronòmica. Enguany hi haurà 23 expositors d’empreses dedicades a la restauració, hostaleria i a l’alimentació (19 restaurants, 2 bodegues, 1 cafè i 1 forn de pa) el millor aparador de l’oferta gastronòmica colomenca.

Restaurants, bars i bodegues oferiran durant els tres dies de la Mostra un ampli ventall de plats, acuradament elaborats, amb il·lusió i professionalitat, per a la degustació de totes les persones visitants. A més, hi haurà activitats complementàries d’animació entre les que no faltaran les demostracions culinàries.

 

Cuina en directe

Amb el propòsit de fomentar la cultura culinària de la ciutat, hi haurà una cuina per fer demostracions. Els diferents restauradors de la ciutat cuinaran davant del públic el seu plat més típic i explicaran el procediment a través d’un sistema de megafonia. Igualment, un sistema de vídeo projectarà el procés de l’elaboració en pantalla. El públic podrà degustar l’elaboració dirigint-se a l’Espai de Degustació de la pròpia Mostra.

El dia 29 hi haurà maridatges entre formatges asturians i vins catalans, així com cates populars de vins, cerveses i caves a càrrec d’experts, entre d’altres activistes.

La 5ª. Mostra Gastronòmica tindrà aquests horaris d’obertura: divendres de 19.00 a 24.00; dissabte, de 13.00 a 16.00 i de 19.00 a 24.00; i el diumenge de 13.00 a 16.00 hores.

L’entrada al recinte és lliure. Les persones que ho desitgin podran adquirir tiquets per valor de 12 euros que hi inclouen 10 degustacions de menjar, 3 de vins, 1 aigua i 1 cafè.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala