Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 17/4/2011

ICV-EUiA presenta la seva candidatura a l'Ateneu
- Amb el suport de Jordi Guillot i Jordi Miralles

Gregorio Belmonte durant la presentació de la candidatura. - Foto: Montse Pallarès ©Ahir, la coalició ICV-EuiA va presentar de forma oficial la seva candidatura per les properes eleccions municipals del 22 de maig. El lloc escollit per aquest esdeveniment va ser l’Ateneu Adrianenc, un espai emblemàtic tant en l’àmbit cultural com en la pròpia història de la ciutat.

L’acte d’ahir va comptar amb la presència i el suport de Jordi Miralles, coordinador general d’EUiA i diputat de la coalició, Jordi Guillot, senador d’ICV-EUiA i vice-president d’ICV, Asun Garcia i Marisol Martínez coordinadores locals d’EUiA i regidores de Badalona i Sabadell, respectivament. La coalició es presentarà sota el lema “A Sant Adrià, primer les persones”.

La presentació dels candidats i candidates –que un a un van pujar a l’escenari- va ser a càrrec d’Irene Aldabert i Jose Luis Muñoz, els números 3 i 4 de la llista de la colició. Aquesta llista està formada per gent de tots els barris de Sant Adrià que treballen en diversos àmbits de la societat, com l’ensenyament, la sanitat, el comerç, l’associacionisme, l’accesibilitat, la juventut, la solidaritat o les dones.

El senador d’ICV-EUiA Jordi Guillot va destacar la “coherència, rigor i serietat d’un programa electoral” que s’haurà de fer “amb molta responsabilitat”. Per la seva banda, Jordi Miralles va remarcar la importància de “fer evolucionar Sant Adrià cap a l’esquerra” i que “no s’agenolli davant la pressió que vindrà de la Generalitat”.

El número dos de la llista per Sant Adrià i actual regidor de salut i medi ambient, Gregorio Camacho, va qualificar el programa electoral com un programa “realista, compartit, ambiciós i inclusiu” i davant de la corrupció d’altres partits va afirmar que “no tenim i no volem”. Camacho va plantejar algunes de les propostes, com la dignificació dels polígons del Monsolís i el Sot, un pla de comerç local o determinades inversions en l’aigua o el consum elèctric.

L’alcaldable per ICV-EUiA i actualment regidor d’educació i solidaritat va dir que “les municipals són un punt i seguit en aquesta ciutat” i que la coalició és part de la història del municipi però també de la transformació del mateix. El candidat va fer el discurs de presentació entorn a tres eixos: la garantia de polítiques socials i de les persones, les propostes de futur per a la ciutat i “una candidatura potent i compromesa”. Així doncs, va destacar la rellevància de la transparència -també en l’àmbit educatiu-, i va esmentar alguns punts com la qualitat de gestió de l’escola bressol o la possibilitat d’obrir microcrèdits a les escoles i els emprenedors per tal de consolidar una economia local més potent.

 

Notícies Relacionades


Comentaris

salomon
Eramos pocos y pario la burra| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala