Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 15/4/2011

La violinista Susan Siman visita el Consorci Badalona Sud
- Siman assessorarà sobre el projecte de caràcter socio-educatiu i musical “Barris en solfa”

La violinista Susan Siman visitarà el Consorci Badalona Sud els dies 16. 17 i 18 d'abril.La violinista veneçolana Susan Siman, visitarà Badalona el dies 16, 17 i 18 d’abril, convidada pel Consorci Badalona Sud, per conèixer, interessar-se i assessorar el projecte “Barris en solfa”, el projecte socio-educatiu i musical que té per objectiu promoure l’aprenentatge i la creació musical de forma comunitària entre infants i joves.

Siman es reunirà dilluns, 18 d’abril, amb el gerent del Consorci Badalona Sud, Miquel Dosta, amb el director del projecte “Barris en solfa”, Pablo Persico, i amb els equips del Consorci i del projecte per poder fer avaluació d’aquest i dissenyar la programació pel curs 2011-2012.

Susan, que visita els projectes realitzats a Porto, Lisboa i Torí, assessorarà i avaluarà el projecte impulsat pel Consorci Badalona Sud i treballarà en la programació i el model pedagògic per al curs 2011-2012.

La contribució de Susan Siman, per la seva llarga experiència en el Sistema Nacional d’Orquestres Juvenils de Veneçuela, ajudarà a dissenyar els processos i programació dels nens, nenes i joves per entomar per primera vegada els instruments, després de tot un any d’aprenentatge amb el director Pablo Persico, amb instruments Orff.

Susan Siman, violinista, directora musical i pedagoga, ha estat dedicada a la música clàssica a nivell internacional més de 30 anys. Va ser una de les fundadores del Sistema Nacional d’Orquestres Juvenils de Veneçuela, conegut com "El Sistema". Fundadora del sistema de l’Escola d'Iniciació Musical Pre-Infantil CEAC i els seus organismes de capacitació que comprèn un programa especial d’educació musical per nens i nenes en edats compreses entre els dos i els sis anys.

La violinista i pedagoga, també ha fet de consultora en el camp de l’educació preescolar musicals als Estats Units, Amèrica Llatina, Europa i Àsia. Durant més de 15 anys Siman va exercir com a directora del Centre Acadèmic Infantil de Montalbán, la seu del Sistema Orquestres Infantils a Caracas i el més gran nucli d’"El Sistema" amb més de 1.500 estudiants i 50 professors.

Actualment dirigeix la Doral School of the Arts and Allapattah Children i la Youth Symphony de la ciutat de Miami.

Abans d’unir-se a "El Sistema" Siman va ser violinista de l’Orquestra Juvenil Simón Bolívar, fundadora de l’Orquestra de Joves d’Antioquia a Colòmbia i va exercir com a directora musical i professora al Conservatori de Música Simón Bolívar. A través dels anys va formar centenars de violinistes, molts dels quals han rebut premis nacionals i internacionals.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala