Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 28 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 12/4/2011

La preinscripció per a l’Escola Bressol Josep Miquel Céspedes, al maig
- Del 3 al 13 de maig

La preinscripció per a l’Escola Bressol Josep Miquel Céspedes serà del 3 al 13 de maig. - Foto: Montse Pallarès ©Del 3 al 13 de maig es pot fer la preinscripció per al curs 2011-2012 a l’Escola Bressol municipal Josep Miquel Céspedes. L’horari per presentar les sol•licituds és de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, i dijous i divendres, de 15 a 18 h. Les famílies interessades a conèixer les instal•lacions ho podran fer durant les jornades de portes obertes que tindran lloc el dijous, 28 d’abril, i el dimarts, 3 de maig, a partir de les 18 h. 

L’Escola Bressol forma part del Centre per a la petita infància i famílies que va començar a fer camí el gener de 2007 amb un primer Espai Nadó ubicat als locals de l’Espai Obert de Santa Caterina. El centre, impulsat des de la Regidoria d’Educació, ha anat creixent i ara ofereix diferents espais pensats per donar resposta a l’educació i a la criança dels més petits. A més de l’Escola bressol i l’Espai Nadó, el Centre ofereix l’Espai de Joc i Relació, les xerrades organitzades des de l’Escola Municipal de Famílies amb infants fins als sis anys, el grup de suport a la lactància materna i darrerament l’Espai Obert de Joc.

El Centre per a la petita infància i famílies és, doncs, un projecte que té diferents branques però un mateix horitzó: possibilitar entorns afavoridors del desenvolupament i les competències de les persones des que neixen, intentant oferir les mateixes oportunitats a tothom. 

Des del seu naixement s’ha plantejat la relació amb la comunitat i el treball en xarxa com a eix fonamental per desenvolupar el projecte. Una xarxa que es fa extensiva a la població de Sant Adrià i als diferents professionals que estan relacionats amb la petita infància. 

Quins serveis podeu trobar al Centre per a la petita infància i famílies? 

L’Escola Bressol

Un centre pensat per donar resposta a la necessitat dels infants i de les seves famílies des dels 4 mesos i fins als tres anys d’edat. El projecte educatiu té com a eix central la vida quotidiana, amb l’objectiu de garantir el benestar dels infants amb una atenció el més individualitzada possible. 

La comunicació, l’intercanvi i la presa de decisions conjuntes amb les famílies són considerades com a element fonamental per plantejar un model participatiu entre professionals, infants i famílies. 

El treball en equip de les persones educadores és el motor del projecte que es va construint en el dia a dia, amb una clara intenció educativa. Utilitzant l’observació directa com a eina per reflexionar i plantejar nous reptes. 

L’equip intenta oferir a les famílies i als infants elements culturals i socials de l’entorn proper i llunyà i respectar la diversitat com un valor que a més pot propiciar la solidaritat.

Els Espais familiars

Són espais de suport, trobada i intercanvi d’experiències, entre les persones que hi participen, a través de la relació i el joc. Pensat per a famílies amb infants menors de tres anys. L’Espai Nadó i l’Espai de Joc i Relació ofereixen, en les diferents edats i moments vitals de les famílies, pensar i reflexionar sobre l’educació i la criança.

Grup de suport a la lactància materna

 Creat per acompanyar les mares en el procés d’alletament dels seus fills i filles.

Escola municipal de famílies (0-6 anys)

Són els cicles de xerrades o monogràfics, sobre temes relacionats amb l’educació, l’alimentació, les relacions, la son, etc., organitzades per la Regidoria d’Educació i dinamitzades per professionals de diferents àmbits.

Espai obert de joc 

Un lloc pensat perquè l’infant, acompanyat d’un adult, pugui portar a terme una experiència de joc amb els diferents materials que li possibiliten manipular, ser curiós, investigar, moure’s,… També és un espai de relació i socialització amb altres infants i adults.

 

 

Més informació:

Centre per a la petita infància i les famílies, C/ Olímpic, 5 a Sant Adrià

De dilluns a dijous, de 9.30 a 10 h i dijous a la tarda, de 15.30 a 17.30 h

 

 

 

Text: Ajuntament de Sant Adrià

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala