Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 11/4/2011

Les quatre primeres persones de la llista d'ICV-EUiA publiquen les seves declaracions de patrimoni
- De forma voluntària i defensant la transparència política

Muñoz, Camacho, Aldabert i Belmonte amb les seves declaracions. - Foto: ICV-EUiALa coalició a Sant Adrià de Besòs afronta les eleccions municipals amb la convicció que cal posar en valor les altres formes de fer política: la transparència, la coherència, la ètica i la voluntat del servei a les persones.

"Amb aquest gest hem fet un pas endavant com a exemple de transparència", ha afirmat Gregorio Belmonte, cap de llista d'ICV-EUiA, que declara un sou brut de 48.500 € com a Tinent d’alcalde i regidor d’educació i solidaritat, i la propietat compartida d'un pis al barri de Sant Joan Baptista, del que paga hipoteca i un Seat Alhambra que va comprar de segona mà.

Gregorio Camacho, candidat nº2, també ha destacat la transparència com a valor intrínsec de la coalició "Fem aquest gest a Sant Adrià perquè nosaltres som persones amb conviccions, honestes i estem a una coalició amb una llarga historia de govern a Catalunya, sense imputacions de corrupció". Camacho declara un sou brut anual de 41.863,63 € com a Regidor de Medi Ambient i Salut Pública, la propietat compartida d'un pis del que paga hipoteca, una plaça d'aparcament i un Subaru Forester.

Irene Aldabert candidata nº3 considera que "els ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià poden saber els salaris dels càrrecs electes com els regidors i regidores, però des d'ICV-EUiA pensem que era important donar un pas endavant i fer públics els patrimonis dels que treballem en el món privat i ens presentem en una llista electoral". Irene declara un sou brut anual de 26.600 € com assalariada amb categoria laboral Administrativa, Oficial 1a. No disposa de vehicle i comparteix la propietat d'un habitatge familiar a Sant Adrià de Besòs que inclou una plaça d'aparcament dels que està pagant hipoteca. 

Jose Luis Muñoz, candidat nº4 creu que "els que ens presentem per dur a terme un paper a la vida municipal de la nostra ciutat estem moralment obligats a donar exemple per ajudar a recuperar la confiança que en molts casos la ciutadania han perdut en els afers públics". Jose Luis, que declara un sou de 23.238,21 € bruts, viu al pis propietat de la seva parella al barri de Via Trajana i te una motocicleta Honda CBF 250 que va comprar fa 4 anys. De les declaracions de patrimoni, que podran consultar-se a les pàgines web d'Iniciativa www.iniciativa.cat/santadria i d'EUiA www.euia.cat/santadria i seran facilitades al diferents mitjans de comunicació, es destaca que cap dels quatre candidats disposen de plans de pensions de caràcter privat, fons d'inversions, accions o cap altre producte d'inversió.

Declaració de patrimoni de Gregorio Belmonte, número 1 de la llista d'ICV-EUiADeclaració de patrimoni de Gregorio Camacho, número 2 de la llista d'ICV-EUiA Declaració de patrimoni de Irene Aldabert, número 3 de la llista d'ICV-EUiADeclaració de patrimoni de Jose Luis Muñoz, número 4 de la llista d'ICV-EUiA

Text: ICV-EUiA

Notícies Relacionades


Comentaris

Casandra
Lo que me extraña es que no nos haya deleitado aún con sus objeciones el sr. Megías... Impeciente estoy.

j.megias verges
HOLA Sandra Bona nit No has de estrañarte de res ,crec que els que han decidit de publicar el seu patrimoni esta molt bé.Suposo que si algu n dia sou mayoria a l'ajuntament els vostres sous milloressin,o no? Tambe dir-vos que les coses no es mesuren com comencen ,solen mesurar-se com acaben P.D yo en vuestro lugar hubiera realizado lo mas conveniente

Casandra
No hay manera de acertar con usted, Sr. Mejías. Pero bueno, tengo fe en que con el tiempo aprenda a valorar el esfuerzo realizado por las personas que creen en la transparencia política. Un saludo!

Yo mismo
No veas no... vaya sueldazos,con razon se pegan a la silla con uñas y dientes.

Adrian Astorga
La verdad es que para estar en un Gobierno en el que no haceis falta, os pagan muy bién, me refiero a los que cobran del herario público, los que están en la privada sin comentarios.No puedo evitar hacer algunas preguntas: estariais dispuestos ha participar en ese gobierno sin estar a dedicación completa?. Es decir sin cobrar ese pastón, Creo que publicando los honorarios de los que estais en el gobierno, en vez de dar una imagen de transparencia mas bien dais una imagen de cara duras. Con la que está cayendo, vaya burla, así que de Esquerras de debó. No?| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala