Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 12 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 3/4/2011

Els Premis Ciutat de Sant Adrià arriben a la seva tercera edició
- Es reconeix a persones i entitats que desenvolupen tasques d’implicació i esforç amb el municipi

Guardonats de la tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià. – Foto: Montse Pallarès ©Avui diumenge 3 de maig s’ha celebrat la tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià, uns guardons que reconeixen i commemoren l’esforç i el compromís que moltes persones i entitats hi dediquen al nostre municipi. Les obres que s’estan realitzant al Museu de la Història de la Immigració a Catalunya (MhiC) han fet que aquest any la celebració hagi tingut lloc a la plaça Guillermo Vidaña, davant de la Biblioteca Municipal.

Isabel Marcuello, regidora de relacions ciutadanes i institucionals, i Mª Carmen Rodríguez, regidora de participació ciutadana, han fet –com l’any passat- la presentació d’aquests premis. Marcuello ha senyalat que “el teixit associatiu a Sant Adrià és molt viu” i que “’l’important és que les persones s’impliquin”. I precisament amb aquests guardons queden reconegudes les tasques i els compromisos de les persones –en l’àmbit individual i en l’associatiu- amb la població civil adrianenca i també es té en compte la potenciació del municipi de portes cap a fora.

Com a l’edició anterior, els premis es divideixen en quatre categories: cultura, esport, societat activa i serveis a la ciutadania (cada categoria té dos guardons, un en àmbit associatiu i l’altre a títol individual) i desprès estan els cinc guardons atorgats directament per l’alcalde. Els premiats han estat resultat d’un procés que any rere any es va reglamentant cada cop de forma més acurada.El trio musical de jazz de l’escola municipal de música Benet Bails ha interpretat tres temes. – Foto: Montse Pallarès ©

En la categoria de cultura han rebut el premi l’Associació Fotogràfica de Sant Adrià, per la seva tasca i la seva trajectòria a la ciutat –de fet, és una de les entitats més antigues del municipi-, i a títol individual Manel Blanes, fundador de l’Esbart Dansaire al barri del Besòs ara fa ja 27 anys. Dins de la categoria de societat activa, els guardonats han estat el Grupo Unión, pel compromís amb els joves, adults i infants del barri de la Mina des de fa 30 anys, i Jesús Mª Vergara, president de la Federació Coordinadora de Joventut a la Mina i al que l’alcalde adrianenc Jesús Mª Canga va qualificar “d’optimista i conciliador”. L’associació de discapacitats psíquics Aprodisa i Judit Aranich –per la seva dedicació en el camp de la fibromiàlgia- han estats commemorats en la categoria de serveis a la ciutadania. Per últim, en la categoria d’esports, ha rebut el guardó el Club de Lluita de Sant Adrià , quedant desert el premi a títol individual.

Els premis especials han estat per Miquel Toneu, Julián Navarrete, l’actriu Montserrat Carulla –el premi l’ha recollit en el seu nom la presidenta de les Adrianes, Mª Àngels Rossell-, Juan Muñoz –que no ha pogut assistir per temes de salut-, i Ángel Ramon, més conegut entre els veïns i veïnes com “el maño”. L’acte ha estat amenitzat pel trio de jazz de l’escola municipal de músical Benet Bails, composat per dues alumnes, l’Andrea i la Nerea, i el Ferran, professor de l’escola. Junts han interpretat tres temes, un cant espiritual negre, la coneguda “Can’t help falling in love” i “Back Beat Boogie”.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala