Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 31/3/2011

ICV-EUiA aprova la seva llista electoral
- Gregorio Belmonte, Gregorio Camacho i Irene Aldabert ocupen els tres primers llocs de la candidatura

Les Assemblees d'ICV-EUiA de Sant Adrià de Besòs han aprovat avui el conjunt de persones que integren la candidatura de la coalició d’esquerra i ecologista, i que suposen alhora un “reconeixement a la tasca feta pel grup municipal durant el darrer mandat” i “una important aposta per la renovació de cara als nous reptes de ciutat que és plantegen en els comicis del proper 22 de maig". 

Eva García-Rojo, Gregorio Camacho, Irene Aldabert, Jose Luis Muñoz, Dolors Llos i Gregorio Belmonte. - Foto: ICV-EUiALa coalició d'esquerres presenta una llista renovada i equilibrada amb persones de diferents sectors de la ciutat. Així, destacar que entre els primers deu llocs apareixen sis cares noves. Darrere de Gregorio Belmonte, Gregorio Camacho i Irene Aldabert, en quart lloc de la candidatura, s’incorpora Jose Luis Muñoz, expert en la gestió i la difusió cultural i vinculat des de fa anys al món de la cultura a Sant Adrià a través de la Comissió de Festes de Via Trajana, la Plataforma de les 3 Xemeneies i l'Ateneu Adrianenc. Com a independent, en el lloc setè, s'incorpora Marcel Albornoz president de la cooperativa Besòs Verd i especialista en el sector econòmic local. 

La llista, amb presència equilibrada de dones i homes, incorpora en el cinquè lloc a Dolors Llos, infermera especialitzada en drogodependències i activista per la salut pública, i en el sisè i vuitè llocs a Eva Garcia-Rojo i Trini Martínez que aporten entre d'altres la seva experiència en el Consell de la Dona a Sant Adrià. Els Joves també ocupen un lloc destacat a la llista on el coordinador de Joves d'EUiA Vladimir Manzanera i el responsable de Joves d'Esquerra Verda, Víctor Vílches, ocupen el novè i desè lloc respectivament. 

Des de la coalició s'ha remarcat també la presència a la candidatura de representants destacats de diversos col·lectius, com Yolanda Torremocha, “que és referent el l’àmbit de les persones amb discapacitat com a integrant del Consell d'Accessibilitat”, o Quima Sagués, membre del Consell de Solidaritat . 

La confecció de la llista expressa també “un reconeixement a la tasca feta en el dia a dia per les persones d’ICV-EUiA a cadascun dels barris”. Així, tanquen la llista Lluïsa Martínez i Àngel Ramon dos persones amb una llarga aportació a la lluita veïnal a Sant Joan Baptista. I obrint la llista de suplents, ICV-EUiA compta amb l'experiència de dos persones d'una llarga trajectòria com Eduardo Araujo i Gregorio Chamizo.

 

Text: ICV-EUiA

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala