Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 13 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - Sant Adri de Bess - 31/3/2011

"s una llstima que no es facin ms iniciatives com el CantauRock a Sant Adri"
- Entrevista amb YelloWarriors, un dels grups participants a la nit de rock de l'edici d'enguany del CantauRock

P. Ens podeu fer un resum de la historia del grup. Quan començeu a tocar junt i qui forma part del grup?

R.Tot va començar al 2005, vam pensar quina seria la millor manera de donar suport al nostre equip, el Cádiz, ja que lógicament per distància no podiem anar a l´estadi cada diumenge, i vam decidir montar un grup de música, primerament per fer una versió rock d´una chirigota molt coneguda a Cadis i un parell de temes més en un petit concert a les festes de Sant Adrià. L´actuació va ser molt accidentada, se´n va anar la llum a la tercera cançó, i aquí es va acavar el concert, però va agradar molt a la gent i vam decidir continuar per intentar com a mínim donar un concert sencer. Després va venir un altre concert, temes nous, … i finYelloWarrios van actuar la primera nit del II CantauRock. Foto: CantauRocks avui dia… lluitant pel nostre equip i perque la gent s´ho passi d´allò mes bé, sempre amb el nostre estil particular, que hem anomenat “rock duro fiestero”.

La formació actual és: Magik Mirror i Shawarman a les veus, Shaman i Pantoja Bellone a les guitarres, Battaka Doogan a la bateria, Sigal Bassman al baix, i Gasuso com a tècnic de so.

P. Teniu gravats discs o maquetes?

R. En breu tindrem acabat el nostre primer cd, l´hem grabat en directe amb el nostre tècnic de so, Gasuso i el seu company David.

P. D’on ve el nom del grup?

R. Com bé diu la seva traducció, som guerrers grocs amb la misió de retornar al Cádiz a primera divisió amb les úniques armes de què disposem, la nostra música.

P. És molt difícil trobar un lloc a la indústria discrogràfica amb la crisi actual?

R. No en tenim ni idea, però suposem que no ha de ser fàcil, encara que per nosaltres aquest no és un problema, ja que no ens interesa formar part d´aquesta indústria.

P. Per les obres al Casal de Cultura, on s’havia de celebrar el CantauRock, es va canviar a una sala més reduïda. Ho vau notar negatíva o positivament?

R. Per un costat va resultar positiu perque al tocar en una sala més petita l´ambient i el contacte amb el públic és més intens, això per nosaltres és molt important. I per una altra banda és negatiu perque lógicament et limita molt el tema de la capacitat, amb tres grups, les entradas es van esgotar molt ràpidament.

P. Què us semblen aquest tipus d’iniciatives solidàries com el CantauRock?

R. Bonísimes, el que és una llàstima és que no es facin més iniciatives com aquesta al nostre poble. Per nosaltres va ser tot un plaer col·laborar en aquest concert solidari, i a més compartint cartell amb dues grans bandes com són Ansiado i Pan de Higo.

P. Penseu que són necessàris aquest tipus de festivals per donar a conèixer la música i els grups de la comarca?

R. Qualsevol concert és important per donar-te a conèixer però sobretot per disfrutar i passar-ho bé i si a més amb la teva actuació pots ajudar en alguna causa, doncs molt millor?

P. Sant Adrià és una ciutat entesa en música o encara ens falta molt per fer?

R. No sabem si és entensa o no, el que està clar és que falta molt per fer. Hi ha molta gent aquí a Sant Adria que fa música però no se'ls coneix perque tampoc se'ls hi dóna l´oportunitat, pensem que no es dóna prou suport als grups que comencen. L´avantatge que tenim nosaltres és que coneixem molta gent i això ens ha facilitat molt les coses, però no tothom té aquesta sort.

P. Tornareu l’any vinent al CantauRock?

R. Si la organització ens necesita sap que pot contar amb Yellowarriors.

P. Quins projectes teniu pel futur?

R. A part d´acabar el cd, tenim a finals de maig (encara no ens han dit la data exacta) un concert a la sala Razzmatazz 2, la semifinal del concurs Emergenza i a principis de juliol estem organitzant un festival de música amb la col·laboració d'EUiA i Hektor Banton, pel que ja tenim confirmats dos grups de Cadis, la F.R.A.C (Fundacion de Raperos Atipicos de Cádiz) i els 11007.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala