Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 22 de Octubre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - Sant Adri de Bess - 23/3/2011

L’Associaci Tucans signa un acord amb Caixa Laietana per finanar projectes solidaris
- El club adrianenc treballa contra la violncia de gnere, l'exclusi social i en favor del poble sahrau

Moment de la signatura del conveni entre l'Associació d'Hoquei en Línia Tucans i Caixa Laietana. Foto: Ajuntament Sant AdriàAhir 22 de març l’Associació Hoquei en Línia Tucans i Caixa Laietana van signar un acord pel qual l’entitat financera atorga una subvenció de 15.000 euros que es destinarà als projectes solidaris que porta a terme aquesta associació esportiva.

Els signataris del conveni, que té una durada d’un any, van ser per part de Caixa Laietana, Montserrat Álvarez, cap de zona, i per part de l’Associació Hoquei en Línia Tucans, Juan Gallardo, president de l’entitat. En l’acte de signatura, que va tenir lloc a l’Ajuntament de Sant Adrià, va estar present l’alcalde de Sant Adrià, Jesús M. Canga Castaño, i també hi van assistir Gonzalo Preciado, director de l’oficina de Caixa Laietana de Sant Adrià, Miguel Sancho, president del Comitè de Hoquei Línia de la Federació Catalana de Patinatge, i Carlos Ortiz, vicepresident del club d’hoquei en línia adrianenc.

Els responsables del club i de Caixa Laietana, amb les samarretes dels Tucans. Foto: Ajuntament de Sant AdriàL’alcalde va agrair a Caixa Laietana la seva col·laboració amb l’entitat adrianenca “en temps difícils per a les entitats bancàries” i va destacar la important tasca solidària que l’ Associació Tucans porta a terme, a banda de la seva activitat esportiva. Montserrat Álvarez va remarcar la voluntat de Caixa Laietana de seguir potenciant la seva Obra Social i Juan Gallardo va agrair la implicació de l’entitat bancària a través d’aquest conveni que farà possible que els programes solidaris de l’associació esportiva puguin continuar endavant i al mateix temps difondre l’Obra Social de Caixa Laietana. Gallardo va comentar a aquest diari que “el club és molt més que una entitat esportiva, perquè fem una gran labor social. Tan gran que moltes vegades fem més solidaritat que esport”. El president dels Tucans explica que moltes de les iniciatives solidàries van començar per “històries que ens hem trobat al club, com casos de pederàstia o de violència de gènere. Al principi treballaven amb recursos propis del club, però la labor social es tan important que hem necessitat el suport de patrocinadors”, comenta Gallardo. Una labor social que comença al mateix club, amb un codi de comportament no només pels jugadors i jugadores, sinó també pels pares, entrenadors, directius, àrbitres, mitjans de comunicació i espectadors.

A més de promoure l’esport de l’hoquei en línia, l’Associació d'Hoquei en Línia Tucans, fundada el 2002, organitza amb l’Associació Sant Martí Esport diversos projectes de caràcter solidari, en el marc de la seva obra social. Alguns exemples són el campus solidari per a infants sahrauís i nord-africans; el programa “l’Esport contra la violència de gènere”, eL'equip juvenil juga aquest cap de setmana el play-off de Catalunya. Foto: Tucansl foment de l’esport femení (va ser el primer club d’Espanya en disposar d’un equip d’hoquei línia infantil i juvenil en categoria femenina), la formació de personal tècnic per a la implantació de programes esportius i planificació de futures escoles esportives als camps de refugiats sahrauís (Algèria); la lliga de futbol per a persones sense sostre, etc. A més, el Club d’Hoquei en Línia Tucans col·labora amb altres entitats, com l’Associació Catalana de Traumàtics Cranioencefàlics i Danys Cerebrals (TRACE).

En el terreny esportiu cal destacar que l’equip juvenil s’ha classificat per jugar els play-offs de Catalunya després d’acabar tercers a la Lliga Catalana. Els partits es disputaran aquest cap de setmana a Castellbisbal. Els Tucans jugaran la primera semifinal davant el Sant Andreu.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala