Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - - 17/3/2011

El Centro Cultural Andaluz Ntra. Sra. de la Esperanza celebra la Setmana Cultural
- A la seva seu social, al Teatre Blas Infante

D'esquerra a dreta: Paquita Teruel, Loli Cañadas, Jordi Serra i Xesco Gomar. - Foto: Montse PallarèsAhir, a les dependències del Centre de la Esperanza del Teatre Blas Infante de Badalona, va tenir lloc un dels actes centrals de la Setmana Cultural que celebra el Centro Cultural Andaluz Ntra. Sra. De la Esperanza.

Del 14 al 20 de març s’han organitzat diversos esdeveniments en la que ja és la 24ena edició de la Setmana Cultural que organitza el centre. Algunes de les activitats són el concurs de dibuix infantil, l’exposició d’una col•lecció de ventalls, l’homenatge a la dona, el concurs de cuina “Bacalao a tu gusto” i el que va tenir lloc ahir dimecres, l’homenatge a la tercera edat.

“Totes les persones que venen aquí són importants”, va senyalar Loli Cañadas, presidenta de l’entitat, tot just al començar el discurs de benvinguda. També va fer entrega d’un obsequi commemoratiu del 26è aniversari del centre cultural a Xesco Gomar, present a la sala i que no va poder acudir en el seu dia a la celebració. Gomar, delegat de la Junta de Andalucía a Catalunya, València y Balears, va mostrat el seu “orgull” al veure “les cares dels que han construït tant i han aportat tantes coses a Catalunya”. Tanmateix, va felicitar l’associacionisme com a manera “per compartir i ajudar-nos en aquests temps tan difícils en els que prima l’individualisme”.

Per la seva banda, l’alcalde badaloní Jordi Serra va fer un discurs en dues direccions. En primer lloc, va prometre a l’entitat que se solucionarien els temes de soroll i horaris dels que alguns veïns de la zona s’han queixat. En segon lloc, va fer un repàs a totes les millores que durant el seu mandat s’han fet a la zona de Llefià, la Salut, el Caritg i Lloreda, alabant de forma especial el nou teatre Blas Infante. 

Part de l'exposició de ventalls dels que dispon l'entitat. - Foto: Montse Pallarès“Hem de crear una sola Badalona”, va remarcar Serra, “a través de la cultura i la convivència, hem de trencar barreres”. L’actual alcalde va destacar també les construccions que estan començant o que estan planificades per començar, com el nou ambulatori del Gran Sol, les remodelacions al Parc del Matadero, el canvi d’espai de l’Escola d’Adults o el futur casal d’avis a Torre Mena.

L’acte va comptar també amb la presència de Josep Maria Sala, secretari de formació del PSC, Pablo Hernan, regidor del districte, Miguel Terrino, de la Casa de Utrera, Paquita Teruel, regidora de Polítiques de Gènere i Paco Padilla, coordinador de la regidoria d’Acció Social, entre d’altres.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala